Nedeljni horoskop: 4. mart – 10. mart – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

LJUBAV: Vaša osetljivost raste. Prema partneru iskažite strpljenje. Slušajte svoje srce. Ne dozvolite da vaše emocije dominiraju ako želite da dobijete zasluženo priznanje. Možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog mišljenja da ćete zaboraviti da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti. Ako se odlučite za zajedničko putovanje – neizmerno ćete uživati – bilo da idete na izlet ili negde van. Ako u izvesnoj meri možete da promenite svoju perspektivu, možda ćete videti sasvim drugačiju sliku koja će vam se više dopasti. Slobodni Ovnovi, krenite na avanturu koju ste oduvek želeli, ali odlagali – nikad se ne zna kakvo iskustvo možete doživeti.

POSAO: Imate sposobnost da budete uspešni, ali budite pažljivi sa svojim novcem. Postavili ste cilj koji ste odlučili da postignete po svaku cenu, ali pazite jer neočekivano možete biti osujećeni.

ZDRAVLJE: Ukoliko osećate zdravstvene tegobe, nemojte ih zanemarivati, potražite rešenje. Ako vas muči nesanica i nervoza, radije upotrebite biljna sredstva za umirenje.  nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

LJUBAV: Slobodni Bikovi, možda bi bilo bolje da usporite umesto što srljate, jer ne želite da prebrzo uskočite u odnos da biste potom shvatili da ste pogrešili. Ne morate uvek sve planirati, već se prepustite spontanosti. Budite strpljivi, jer u suprotnom rizikujete da pogoršate odnose s dragim ljudima. Zahvaljujući trenutnoj astralnoj konfiguraciji, verovatno će biti povećana tendencija da se ne krećete pravim putem ka bilo čemu. Zauzeti Bikovi, možda biste mogli da se s partnerom dogovorite da izađete negde gde nikada niste bili, ali ste uvek želeli da idete.  Procenite sopstvene postupke iz ne tako daleke prošlosti, a ako treba – izvinite se partneru i svima prema kojima se niste lepo poneli. 

POSAO: Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. Potpišite već pripremljene finansijske dokumente. Haos i neefikasnost su dve situacije koje morate da pokušate da izbegnete po svaku cenu.

ZDRAVLJE: Napeti ste i nervozni. Prijao bi vam odlazak u prirodu – organizujte izlet sa bližnjima i napunite baterije na način koji najviše volite.  nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

LJUBAV: Uprkos osećanjima koje teško možete zadržati za sebe, možete očekivati pozitivne promene koje garantuju emotivni uspeh. Trenutak je da se ojačate strpljenjem. Možda ćete se naći u duboko zamišljenom i filozofskom raspoloženju, u svom umu iznova vrteći razne događaje i razgovore kako biste pokušali da dođete do dna dileme. Nije odgovarajući trenutak da putujete sa partnerom, pa mu umesto toga predložite odlazak u bioskop, pozorište ili restoran. Stavite mu do znanja da mislite na njega, da ste tu za sve što mu je potrebno. Budite odgovorni, umereni i uzdržani. Slobodni Bliznaci, srešćete ljude koji će insistirati da se upoznaju sa vama.

POSAO: Uživate u poslovnom uspehu, ali je dobro da realno procenite situaciju u kojoj se nalazite. Promene koje razmatrate omogućiće vam da završite davno započete zadatke. Želite da ostvarite svoje ciljeve, ali ćete stalno nailaziti na tvrdoglavost kolega. U bliskoj budućnosti očekuje vas dugoočekivani novac.

ZDRAVLJE: Bavite se sobom u tišini, vaš um zahteva stimulaciju, ali i vaša duša i telo traže da uspostavite balans i pronađete optimalan način za funkcionisanje. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 4. mart 10. mart

LJUBAV: Ubedljivi ste i uspevate da drugima nametnete svoje mišljenje. Astralne energije će vam mnogo olakšati da budete strpljiviji. Uskoro ćete imati dodatni podsticaj samopouzdanja, što vas čini prilično raspoloženim i privlači ljude sa kojima ste srećni u interakciji i koji su u vašem društvu istinski opušteni. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne mere. Sad je vreme da napravite promene koje će vam doneti dobru prednost i spokoj u narednim mesecima. Eventualne poteškoće s partnerom će vas nakratko brinuti, ali ćete ih lako prebroditi. Otvoreno razgovarajte o svemu! Jedino ćete ih na taj način rešiti.

POSAO: Bićete zadovoljni rezultatima postignutim na ličnom nivou, što takođe donosi sigurnost u vašu budućnost kao profesionalaca. Vaši finansijski ciljevi i snovi zahtevaju fokus. Sa trenutnom nebeskom energijom, veliki korak bi vas mogao približiti željenim ciljevima i planovima.

ZDRAVLJE: Stabilni ste i dobro se osećate. Nemojte se ulenjiti i zanemariti održavanje kondicije i praktikovanje korisnih disciplina. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

DK: Alkaras debitovao, Španija na korak do pobede, Nemci 1:1 – Sportklub

Read Next

Martovski beauty trend alert: Ovo su 3 proizvoda koja će obeležiti ostatak 2022. godine! – WANNABE MAGAZINE