Nedeljni horoskop: 31. decembar – 6. januar – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

LJUBAV: Nova poznanstva će vam biti izvor nevolja. Odlučni ste, blistate svojim sposobnostima. Ako ste singl, nestrpljivi ste da započnete novi ljubavni odnos. Ovaj trenutak je pogodan za putovanje s porodicom ili prijateljima jer uključuje početak novih aktivnosti, a posebno će biti zanimljivo ako idete u inostranstvo. Specifični emotivni događaji bi mogli biti na horizontu, i imaće dublji uticaj na vaš život nego što trenutno možete da procenite.

POSAO: Pronađite najkraći način da poboljšate svoj materijalni status. Želite da ostvarite svoje ciljeve, ali ćete se stalno susretati sa tvrdoglavošću ljudi oko vas. Uzmite u obzir svoja dostignuća i započnite nove, ali prethodno smišljene zadatke.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje i padovi energije, sebi obezbedite privatnost da biste na miru razmatrali svoja osećanja i mentalno se opustili. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

LJUBAV: Saslušajte predloge svojih najbližih i složite se sa njima jer vam to ide u prilog. Oni od vas koji sami razvijaju nešto, uskoro će požnjeti neočekivani uspeh. Postoji neko, pored partnera, ko vam izaziva razne vrste osećanja. Možda ćete iskazati veliku količinu nestrpljenja u toku ovog ciklusa. Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) možda ćete biti zaokupljeni odlučivanjem na šta ćete trenutno potrošiti svoj novac. Promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene. Izbegavajte samoobmanu i ne preterujte.

POSAO: Vaš uvid će stalno iznenađivati kolege u vašem okruženju, iako ste se pokazali kao odlični analitičari. Ponovo razmislite o svojim planovima za nove aktivnosti ako ih smatrate profitabilnim za vas. Potrudite se da vas ne uzbuđujete oko nepredviđenih i rizičnih poslovnih putovanja.

ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor od unutrašnjih napora i emotivnih uspona i padova, pa uradite za sebe nešto konstruktivno u tom smislu. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

LJUBAV: Budite strpljivi i od razumevanja za intenzivne promene raspoloženja bliskih ljudi, uključujući i vaše. Budite oprezni u komunikaciji s porodicom. Potpuno ste podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju. Mala analiza emocija donosi fascinantne uvide. Sve poteškoće je lako prevazići ako ne brinete previše.

POSAO: Moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite. Mogućnosti kreativnog zarađivanja novca će vam verovatno doći putem interneta i društvenih mreža koje koristite. Pripremite se da izvršite prolongirane planove.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije i spremni na sve izazove koji su pred vama. nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 31. decembar 6. januar

LJUBAV: Radite ono što najbolje radite – rešavajte stvari korak po korak i budite strpljivi. Sada je sjajno vreme da krenete u teretanu gde se na zdrav način možete osloboditi negativnih osećanja. Trenutak je idealan za putovanje u društvu prijatelja. Razgovarajte s partnerom o budućim zajedničkim planovima. Procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte provokativan put. Čekaju vas velike promene. Sve će se desiti samo od sebe kada zatreba.

POSAO: Svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Pozabavite se novim zadacima kada ste opušteni, zadovoljni prethodno postignutim rezultatima, i kada ste u harmoničnim odnosima sa ljudima oko sebe.

ZDRAVLJE: Povremeni padovi energije vas upozoravaju da treba više da se odmarate i opuštate kako biste izbegli stres. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sansi u mini krizi, Derozan uz zvuk sirene! – Sportklub

Read Next

Ovo je 5 savršenih matching street style predloga za tebe i tvog partnera – WANNABE MAGAZINE Ovo je 5 savršenih matching street style predloga za tebe i tvog partnera