Nedeljni horoskop: 3. februar – 9. februar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 3. februar – 9. februar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 3. februar 9. februar

LJUBAV: Slobodni Ovnovi, sada imate sjajnu priliku da steknete novo prijateljstvo, koje se može razviti u nešto više, ali ništa ne forsirajte, već pustite da ide svojim tokom – bez očekivanja. Moguće je da ćete obnoviti i kontakt iz prošlosti, koji je bez razloga ostao neobnovljen, pa ćete sad obostrano znati da cenite to što imate. Ovnovi u vezi, razmislite o tome da se dobro ojačate strpljenjem, posebno sada, jer je partneru potrebna vaša podrška. Budite mu na usluzi i činite gestove iako to od vas ne traži. Ovo će bez sumnje ojačati vaš odnos. Čim se situacija smiri, predložite mu putovanje koje će vam napuniti baterije. Prestanite da razmišljate o tome kakve su stvari bile, i analizirajte ono što imate sada, a zatim i šta želite za svoju budućnost.

POSAO: Na svom radnom mestu budite umereni i promišljeni. Uspeh počinje jakim samopouzdanjem i pozitivnim stavom. Iskoristite pozitivnu emocionalnu energiju oko sebe da sredite situaciju – ako ima šta da se sređuje. Očekuje vas veći prihod, ali razmislite da li ćete sav novac odmah potrošti. U iskušenju ste da se upustite u promene samo zato što ste slučajno bili u centru važnih događaja, ali razmislite da li vam je to zapravo u interesu.

ZDRAVLJE: Manji pad energije sredinom nedelje može rezulitrati padom imuniteta, zato na vreme pojačajte unos vitamina, više se odmarajte i opuštajte.
nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 3. februar 9. februar

LJUBAV: Zaboravite na iskušenje, pogotovo ako imate partnera – nemojte započinjati paralelnu vezu jer vam to neće doneti ništa dobro. Budite strpljivi sa partnerom jer mu je možda potrebno izvesno vreme da shvati i prihvati određene stvari, nemojte da vas to gurne u naručje drugog, pogotovo ako imate stabilnu vezu u kojoj vidite budućnost. Vodite razgovore mirnim tonom i uzdržanim emocijama. Uključite se u diskusiju o budućim zadacima koje ste dugo planirali, ali još niste počeli. Uskoro će doći do osećaja harmonije i oko vas može doći do iznenađujućih promena i novih dešavanja. Slobodni Bikovi, nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene avanture, pogotovo sa onima kojima zapravo ne verujete, i koji ne žele ništa ozbiljno. Razmislite šta vam zapravo odgovara, a onda o tome razgovarajte sa potencijalnim partnerom i vidite na čemu ste.

POSAO: Promene na vašem radnom mestu su korisne. Nastavite sa spoznajom da ćete u životu uspeti ako ste racionalni. Naoružajte se strpljenjem i završite svoje zadatke; kad dan počne – prvo se posvetite najzahtevnijim zadacima, a onda radite one manje. Pazite da vam povećana težnja za materijalnim uspehom ne donese neprijateljski stav kolega i probleme u komunikaciji. Nebeski uticaji stvaraju potencijal za dramatičan preokret događaja, ali ovo je odlična prilika da zaista napravite snažne promene.

ZDRAVLJE: Počeli ste godinu sa optimalnim nivoom energije i imunitetom, pa je dovoljno da obratite samo malo pažnje da taj status i održite – nemojte remetiti svoj ritam spavanja i ne prejedajte se.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 3. februar 9. februar

LJUBAV: Kroz partnersku kuću prolaze Sunce, Merkur i planeta ljubavi – Venera, čineći harmoničan aspekt sa Uranom, što predviđa pozitivne promene u vašoj vezi. Zvezde obećavaju dolazak dugoočekivanog mira, pa se ispunite snagom. Pokušajte da unesete dobra osećanja u atmosferu kod kuće. Neočekivani obrti mogu promeniti vaše planove, zbog čega ne bi trebalo da žalite, već da ih prihvatite i iz njih izvučete ono pozitivno. Haos i nepredvidivost treba da pokušate da izbegnete po svaku cenu. Slobodni Blizanci, trenutno vam odgovara da budete kod kuće i ne izlazite ako nije potrebno – i to je sasvim u redu. Posvetite se sebi, opuštanju, knjigama, serijama i pozovite drage ljude na partiju smeha.

POSAO: Da biste izbegli gubitke, ne potpisujte ugovore, posebno kod bankarskih institucija. Nedostaje vam dovoljno samopouzdanja da izvršite određene zadatke i preduzmete neophodne rizike, ali doći će trenutak kad će se i to promeniti. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada. Poravnanje planeta vas ohrabruje da odredite svoje ciljeve i planove.

ZDRAVLJE: Moguće je da će se probuditi manje hronične smetnje, koje se verovatno tiču discipline (hrana, piće, redovno spavanje).

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 3. februar 9. februar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, zvezde vam poručuju da ne trošite svoje emocije na one koji to ne zaslužuju. Ako već na početku odnosa primetite pojedine crvene zastavice, razmislite da li odnos treba nastavljati, jer takva upozorenja obično mogu prerasti u nešto drastičnije. Rakovi u vezi, trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da treba veoma pažljivo da razmišljate o svojim osećanjima, jer u poslednje vreme niste sigurni u kom smeru vodi odnos sa partnerom. Ne morate u svemu žuriti, dozvoljeno vam je da usporite i budete strpljivi. Treba vam osećaj perspektive, ali nećete ga dobiti forsiranjem. Pazite da partnera ne povredite time što mu namećete svoje mišljenje.

POSAO: Moraćete da se nosite sa problemima na poslu koji su uzrokovani greškom kolege. Obaveze zahtevaju od vas da budete taktični i da ne pričate više od dozvoljenog, posebno kad su u pitanju vaše nove ambicije i ideje. Razmislite da li su vaše želje i snovi u skladu sa stvarnošću, jer će dovesti do pesimističkog raspoloženja i nespremnosti da delate – ako nastavite da ih negujete. Sada nije vreme da razmišljate o velikim promenama u pogledu karijere.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Moguć manji pad energije sredinom nedelje – ništa što malo lenčarenja i izležavanja ne može popraviti.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 3. februar 9. februar

LJUBAV: Emocije su vam intenzivne, puni ste žara i želite da partnera ne ispuštate iz zagrljaja, a očekivanja od ljubavi su vam velika i sve želite odmah. Ne smete biti nestrpljivi, već višak energije izbacite i na druge načine – kroz kreativnu ili sportsku aktivnost. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Sad je dobro vreme da preispitate pojedine od svojih ideja i uverenja u vezi sa vašom trenutnom emotivnom situacijom. Slobodni Lavovi, moguće je da će u vaš život ući osoba koja će vas naterati da preispitate sve svoje stavove, odnosno, predrasude. Budite otvoreni za tuđa stanovišta, možda doživite otkrovenje.

POSAO: Trenutna planetarna energija ima tendenciju da promoviše osećanja odvojenosti, ali i sumnje i paranoje. Ozbiljno prihvatite zadatke koji vam pomažu da ostvarite svoje planove. Analiziranje ponašanja ljudi koji se suprotstavljaju vašim doneće vam samo koristi. Očekuju vas ogromne finansijske mogućnosti, pa gledajte da ih iskoristite. Ne delite zaključke koje ste doneli sa ljudima od nepoverenja.

ZDRAVLJE: Ne zaboravite šetnje i vitamine, redovno spavanje i umerene obroke, pa nećete imati nikakvih smetnji.  nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 3. februar 9. februar

LJUBAV: Ovo je dobro vreme za usamljene predstavnike ovog znaka, jer će se pojaviti povoljnije prilike za ljubav koje vam mogu otvoriti oči za određene stvari i učiniti da dobijete na samopouzdanju. Dajte šansu novim ljudima, pogotovo ako su to prijatelji vaših prijatelja. Device u vezi, možda ćete biti prilično frustrirani u odnosu sa partnerom, ali ne dozvolite da se to krčka, već otvoreno i mirno razgovarajte i jasno iskažite sve što vam smeta – potom dopustite i njemu da uradi isto. Sa najvećim problemima ćete se nositi samo ako niste impulsivni. Život je neprekidan niz promena, pa ih dočekujte staloženo i ‘ladne glave.

POSAO: Nemojte dozvoliti da budete povređeni samo zato što ste nestrpljivi. Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Budite oprezni, možda ćete morati neočekivano da preuredite svoj dnevni red zbog neprijatnih vesti. Izgradite svoje nove planove i razmislite u kom trenutku bi vam najviše odgovaralo da počnete radite na njima. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i odmor vam prija; umete da se opustite kad za to imate priliku, pa ćete napuniti baterije i biti puni pozitivne energije za nove izazove.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 3. februar – 9. februar, pročitajte i naš mesečni horoskop za februar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Da li ćemo ove godine videti mini-haljine za venčanje zahvaljujući Chanelu?

Read Next

Već imamo najlepšu fudbalsku bajku godine: Ale pobedio rak pa postigao gol na svetski dan borbe protiv istog!