Nedeljni horoskop: 3. decembar – 9. decembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

LJUBAV: Veoma ste blizu zacrtanih ciljeva, ali magla skriva skorašnji ljubavni uspeh od vaših očiju. Vaša osetljivost raste. Možda ćete morati da se smirite u toku ovog ciklusa – nema žurbe, strpljenje je ključ. Čini se da postoji mnogo turbulentnih trenutaka u ovom periodu, ne samo u opštem okruženju, već i u vašoj porodici. 

POSAO: Ako treba da putujete, prvo završite svoje obaveze. Nemojte se plašiti da uložite novac u investiciju za koju mislite da je vredna. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. Sigurno niste u mogućnosti da dajete obećanja bez mnogo pažljivog razmatranja i analize. Ne delite svoje planove jer ćete biti razočarani što su došli do ušiju vaših konkurenata.

ZDRAVLJE: Prikočite, i osluškujte svoj organizam. Duševni mir je ključan za vaše zdravlje u ovom periodu. Disbalans donosi tegobe sa krvnim pritiskom, hormonima, želucem.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

LJUBAV: Nemojte rizikovati kada prevazilazite emotivne probleme, jer možda pogoršavate odnose s drugima. Zvezde obećavaju dolazak dugoočekivanog mira, pa se opskrbite snagom i strpljenjem. Energija koja zrači sa planeta može podstaći to da pojedina veoma duboka osećanja isplivaju na površinu. Imajte na umu da su u ovom trenutku vaši odnosi sa drugima ključni deo vašeg uspeha. Morate da odložite raspravu s partnerom o novim, važnim odlukama i pokretanju promena. U bliskoj budućnosti jedan događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena. 

POSAO: Prestanite da razmišljate o tome kakve su stvari bile nekad, i analizirajte koliko imate sada, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću. Novčana pitanja će biti u velikom fokusu. Putovanja će biti uspešna ako niste za volanom, pa ih koristite da biste izbegli probleme. Uskoro će postati očigledno da se ništa neće dogoditi ako ne koračate napred i ne izađete životu u susret na pola puta.

ZDRAVLJE: Pad energije osećate zbog preopterećenja i potreban vam je odmor, ali pravi. Uzimajte više tečnosti i smanjite obroke.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

LJUBAV: Trenutna nebeska energija bi mogla da ukaže na to da, kad je u pitanju budućnost veze, može postojati izvor napetosti. Budite strpljivi i praktični u komunikaciji. Čuvajte se nepoverljivih ljudi koje ste isprovocirali svojim postupcima i vaše opsesije veličinom koja vas često povređuje. Promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene. Ako ste uskoro dogovorili dejt, možda neće ići striktno po planu. Ne dozvolite da budete sputani i ne suprotstavljajte se svojim principima.

POSAO: Pronađite način da svoju umetničku prirodu inkorporirate u svoj rad i bićete uspešni. Bićete iznenađeni finansijskim uspehom postignutim kroz davno završene zadatke. Vaši novi planovi obećavaju značajan uspeh samo ako vodite teške, ali uspešne razgovore. Možda će vam biti teško da razmislite kako bi stvari mogle da postanu bolje ako biste bili voljni da izvršite samo malu dozu prilagođavanja i analizirate trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni za sve izazove koji su pred vama. Zdravi ste i stabilni i ništa vam ne remeti entuzijazam i dobro raspoloženje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 3. decembar 9. decembar

LJUBAV: Okupacija sopstvenim egom može dovesti do neuspeha u ličnim odnosima sa najbližima oko vas. Pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Planetarna atmosfera može stvoriti preduslove da se emocionalno zapetljate. Moraćete da donesete važne odluke o budućim planovima s partnerom. 

POSAO: Umesto da radite na tome da stavite novac u tuđi džep, ovo je vreme da preduzmete korake da novac stavite u svoj džep. Ne zaboravite da verujete da će ono na čemu radite biti uspešno.

ZDRAVLJE: U vama je mnogo nagomilane energije i morate je se osloboditi dugom šetnjom ili džogiranjem. Odlučite da li ste sigurni u tačnost svojih postupaka.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Granice oko kojih snažne žene ne prave ustupke

Read Next

Vremenska prognoza – 3. decembar