Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

LJUBAV: U partnerskim odnosima osećanje nezadovoljstva izaziva nervozu i nestrpljenje – pokušajte da ne eksplodirate i da izbegnete sve preterane reakcije. Konstruktivno je da stabilizujete ono što imate i vrednujete, a zatim se pozabavite uzrocima svoje razdražljivosti (koji su u vama, a ne u partneru), pa tek onda donosite odluke i stupajte u akciju. Slobodni Ovnovi će imati povoljnu priliku da započnu novi ljubavni roman. Vama nije teško da se oduševite, zaljubite i poletite, ali i ovde se savetuje da izbegnete preterane reakcije, kako ne biste nestrpljenjem pokvarili nešto čemu treba samo treba vremena da se razvije na prirodan i spontan način.

POSAO: Vreme je da dokažete da ste pouzdan i odgovoran poslovni partner, na koga se može računati. Odgovornost i poštovanje rokova donosi nagrade i otvara nove poslovne horizonte. U ovom periodu ćete biti veoma inspirisani i kreativni, što će vas pomeriti sa mesta, bilo čime da se bavite – u nekim stvarima, improvizacija će biti prosto neophodna, a vama će baš ići od ruke!

ZDRAVLJE: Puni ste neke nervozne energije koja zahteva pražnjenje – idite na trčanje, vežbajte sa tegovima, radite u bašti, tako da se oznojite i umorite, to će vam doneti olakšanje i smirenost.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

LJUBAV: Na ljubavnom planu aktivno je oslobađanje od prošlosti. Možda je to žaljenje zbog bivše veze, otpuštanje sentimentalnih ostataka emocija, žaljenja i kajanja. Možda je prekid odnosa u kome ste već dugo nezadovoljni, ili neka neprijatna i osvešćujuća prilika za razbijanje starih obrazaca u odnosu koji želite da održite i unapredite. Takođe, potrebno je da se suočite sa nerealnošću svojih očekivanja – vaši snovi o ljubavi nisu u skladu sa stvarnošću. Ako vam prija da sanjarite i maštate, radite to, ali budite svesni toga da sebi pričate lepe priče i ne pokušavajte da u njih uklopite “junake” koje srećete, jer će vas svi razočarati.

POSAO: U ovom periodu će vam biti potrebno da se na nekog oslonite, zato ne oklevajte da potražite pomoć osoba u koje imate poverenja. Ukoliko planirate poslovno putovanje, biće uspešno. Ključ vašeg uspeha je poznavanje sebe i svojih sposobnosti – uz malo srećnih okolnosti. Na kraju ovog perioda složiće se kockice, pa će vam krenuti na poslovnom i finansijskom planu.

ZDRAVLJE: Proživljavate snažne promene na suptilnim nivoima bića – osnažite svoje telo kretanjem, uravnoteženom ishranom i odmorom, da biste se uskladili sa unutrašnjim promenama.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

LJUBAV: Možete biti izazvani da se upustite u aferu van regularnog odnosa – ili ste to već učinili i sada pokušavate da balansirate emotivno i organizaciono. Ako je to zbog nečeg dobro, onda je zato što ćete postavljati sebi ključna pitanja, a kad pronađete odgovore, znaćete šta vam je najvažnije i kako da nastavite dalje. I slobodni Blizanci se suočavaju sa osećanjima koja nisu želeli sebi da priznaju. Možda vam je još uvek teško da zamislite kako bi stvari mogle bolje i lakše da se odvijaju, ako biste malo dublje analizirali svoju trenutnu situaciju i izveli malo prilagođavanja i širenja perspektive. Prevaziđite otpor prema ličnoj promeni i razvoju.

POSAO: Potrebna vam je privatnost i fokus za rešavanje problema vezanih za posao, a nemate baš mnogo mira u okolnostima u kojima radite. Zato postupajte staloženo i polako, korak po korak. Ne dozvolite da vas požuruju i stvaraju vam napetost oni koji rade brže, ali površnije od vas. Možete se dokazati upravo oslanjajući se na svoj osećaj i potrebu da sve proverite više puta i ne odustajete dok ne pronađete problem.

ZDRAVLJE: Moguće alergijske reakcije karakteristične za ovaj godišnji period, uz osećanje zamora i pada energije. Odmarajte se i osvežavajte aktivnostima koje vam angažuju intelekt.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 28. maj – 3. jun

LJUBAV: Lakoća prihvatanja sopstvenih osećanja karakteriše ovaj period. Šta god da vam se dešava na emotivnom planu, u redu ste sa tim. Razumete sebe, razumete drugu osobu i nemate neku potrebu da postignete kompromis, ili razjasnite to razumevanje, tamo gde su stvari teške, odnosi napeti i svako ima svoju istinu. Dovoljno vam je da provedete neko opušteno vreme sa partnerom ili osobom koja vam se sviđa, ali nećete se osećati loše ni ako najviše vremena provodite sami. Ukoliko nikog nema u vašem srcu, tu prazninu nećete doživljavati tako dramatično – možete proširiti perspektivu i shvatiti da to uopšte i nije praznina, nego potencijal koji možete ispuniti ljubavlju prema sebi, transformacijom, ličnim razvojem. Sve one priče o radu na sebi u ovom periodu mogu dobiti svoj puni praktični smisao za vas. 

POSAO: Na poslu pokažite inicijativu, ako ste sigurni u svoje ideje i znate kako one mogu da se isplate i vama i vašim saradnicima (kolektivu). Za Rakove počinje ciklus pozitivnih promena i uspona, koji dovodi do uspeha. Okolnosti vas mogu izazvati da se zauzmete za svoje stanovište i pokažete principijelnost i stabilnost i može vam se učiniti da vam to baš i ne ide od ruke. Ostanite mirni, posmatrajte i analizirajte ponašanje ljudi oko sebe, da biste se ispravno orijentisali. 

ZDRAVLJE: Posle radnog dana, provedite večeri u miru i tišini, u društvu bliskih osoba ili uz sadržaje koji vas opuštaju. Nervi su vam napeti, pa se možete osećati iscrpljeno. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Vatrena narandžasta za vatreno leto – ovo je šest predloga kako da je nosite u narednim mesecima! – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Životne mudrosti kojima nas je naučio profil Salme Hayek