• November 29, 2023

Nedeljni horoskop: 28. januar – 3. februar – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje može staviti vaše strpljenje na test. Nemojte emocionalno reagovati na ono što se dešava oko vas. Ispunite zahteve svojih bližnjih i budite mirni ako vam se nešto ne sviđa. Možda ćete se suočiti sa partnerovim lažima koje će osujetiti vaše nade, ali ne očajavajte. Otvoreno porazgovarajte s njim kako biste saznali šta je uslovilo neiskrenost. Ne zaboravite da imate sve šanse da načinite onoliko promena koliko želite. Izbegavajte manifestacije agresije.

POSAO: Trenutno planetarno poravnanje će vam uskoro doneti dobre vesti u pogledu finansija. Uživaćete u velikom prihodu, ali nemojte žuriti da ih potrošite na šoping.

ZDRAVLJE: Pesimističko raspoloženje je uzrok vašeg umora i iscrpljenosti. Izaberite da se osećate dobro i aktivirajte se fizički i mentalno. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

LJUBAV: Budite pažljivi jer ćete morati da se pozabavite emotivnim problemima koji mogu biti dugotrajni.  Naginjete uvredljivom ponašanju koje uznemirava one oko vas. Uverljivi ste u svojim rečima i uspevate da drugima nametnete svoje mišljenje. Raspoloženi ste za ozbiljnu raspravu s partnerom o budućim planovima i obavezama.  Pažljivo merite svoje reči i dela. Ovo je ujedno pogodan period da slobodni Bikovi naiđu na ljubav svog života. Širom otvorite oči!

POSAO: Pojedini spoljašnji uticaji vam mogu otežati da zakoračite na put prosperiteta. Nemojte težiti uspehu kroz neočekivane promene. Ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određeni poduhvat. Ne pozajmljujte novac ako ga ne možete vratiti.

ZDRAVLJE: Možete osećati da vam je sva energija potrebna samo da prođete kroz dnevne zadatke i obaveze. Obezbedite sebi mir i samoću, boravak u prirodi i dovoljno odmora.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

LJUBAV: Bolje je da sada ne dajete savete da biste izbegli nesporazume i razočaranje. Možete stvarati probleme zbog nespremnosti da pokažete uzdržanost i izrazite svoja osećanja zavidnim ljudima. Proganja vas osećaj nezadovoljstva, što je uzrok razdražljivosti i sklonosti svađi sa partnerom i drugim bližnjima. Sa druge strane, postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu, a da ih niste ni svesni. Vikend iskoristite da sa partnerom odete na putovanje koje već izvesno vreme planirate. Videćete, vratićete se preporođeni. 

POSAO: Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji. Detaljno analizirajte i izračunajte moguće rezultate vaših projekata, a zatim pređite na akciju. Nažalost, problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena načina života – pojedini uzroci stresa skriveni su u navikama i stvarima za koje verujete da su dobre za vas, a telo vas opominje. Slušajte ga!

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 28. januar 3. februar

LJUBAV: Planetarno poravnanje čini da želite da požurite određene stvari, ali morate pokazati strpljenje prema bližnjima. U odnosu sa partnerom ne oklevajte i izvinite se za svoje greške. Razdražljivi ste – ne obraćajte pažnju na primedbe drugih. Radujete se korisnim promenama. Nemojte biti u iskušenju da putujete s partnerom ako se osećate čak i malo neprijatno. Zahvaljujući trenutnoj astralnoj konfiguraciji, verovatno će biti povećana tendencija da se veoma retko krećete pravim putem ka bilo čemu, već radije ka svojim ciljevima i planovima vijugate napred-nazad na cik-cak način.

POSAO: Očekujte odličan finansijski profit. U ovom trenutku je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni. Haos i neefikasnost su dve stavke koje morate pokušati da izbegnete po svaku cenu. Morate biti fleksibilniji kako biste izbegli neuspeh.

ZDRAVLJE: Promenite nešto u svojoj dnevnoj rutini. Uvedite redovno vreme za odmaranje i opuštanje. Potrebno vam je više načina za kanalisanje stresa.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Seks u kadi – da li je bezbedan i kako uživati u njemu? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 29. januar