• December 3, 2023

Nedeljni horoskop: 25. mart – 31. mart – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

LJUBAV: Uskoro ćete se osećati puni energije i želje za akcijom. Ako je moguće, možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo ohladite pre nego što preduzmete drugi korak u odnosu sa partnerom. Ne brinite, lako ćete napredovati u svojim ciljevima, iako je vaša osetljivost previše ispoljena. Ne treba vređati i svađati se sa rodbinom ako niste zadovoljni komentarima koje vam upućuju. Ako želite da napravite promene u svom životu, dobićete svu pomoć koju želite i koja vam je potrebna od trenutnog planetarnog poravnanja. Možda bi bila dobra ideja da se smirite uz putne brošure i isplanirate odmor sa partnerom ili prijateljima negde na egzotičnom mestu. Slobodni Ovnovi, ne stidite se da pošaljete poruku (ili pozovete) osobu koja vam se dopada. Predložite joj piće ili večeru. Ako vas odbije, moći ćete da nastavite dalje – mirne glave.

POSAO: Mnogi od vas će iskusiti želju za kreativnim stvaranjem. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu. Budite pažljivi kad potpisujete finansijske i poslovne dokumente.

ZDRAVLJE: Napeti ste i nervozni i potrebno vam je da se ispraznite – uvedite neku zahtevnu fizičku aktivnost, ili se bacite na okopavanje bašte i raspremanje podruma – tako ćete kanalisati stres. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

LJUBAV: Pokušajte da ne budete ljuti na ljude oko sebe, samo zato što ne postupaju onako kako to od njih očekujete. Analiziranje vašeg – i ponašanja ljudi koji vam se suprotstavljaju – doneće vam korist. Ako imate bilo kakve planove s partnerom koje ste razmišljali da sprovedete u delo, pokrenite ih odmah – bez čekanja i sekunde. Predstoje vam dugoročne promene, pa budite obazrivi. Posvetite se partneru – redovno razgovarajte, priredite mu iznenađenje, idite na večeru, izlet, aktivni odmor. Slobodni Bikovi, ovo je idealno vreme da se posvetite sebi, ali i drugima – pozovite drage osobe koje dugo niste videli – pitajte ih kako su i predložite im viđanje.  

POSAO: Zapamtite, da biste bili uspešni u poslovnom svetu, morate biti spremni na sve, pa hodajte podignute glave. Moguće je steći i neprijatelje jer zbog svojih zavidnih osećanja više nisu mogli iz vas da isišu ono što im treba. Pazite na prevare, zbog kojih možete izgubiti veću količinu novca.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Povremene glavobolje mogu biti uzrokovane nervozom i stresom, ili hormonskim statusom. Redovno se opuštajte i dovoljno odmarajte. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

LJUBAV: Ako budete strpljivi, sve će biti u redu. Možda ćete biti prilično frustrirani sa partnerom, ali i sa prijateljima. Komunikacija sa rođacima donosi vam radost koju mogu da poremete nerešene neprijatne obaveze. Imate prijatelje koji se ne slažu sa vašim rizičnim namerama. Ubrzo ćete postati svesni da nešto mora da se promeni u vašem životu. Vaš partner i vi ćete možda biti zaokupljeni odlučivanjem na šta ćete potrošiti svoj novac – na automobil, egzotično putovanje, pa pazite da ne dođe do prepirke. Analizirajte sopstveno ponašanje. Završite ono što je odavno trebalo i ispunite svoja obećanja. Slobodni Blizanci, krenite na kurs keramike ili druge kreativnosti, nikad se ne zna koga možete upoznati.

POSAO: Morate biti fleksibilniji kako biste izbegli neuspeh. Saslušajte ideje kolega ako želite da vaš projekat privuče pažnju nadređenih. Budite zahvalni i otvoreni za saradnju. Poštujte kolege kako bi vam u budućnosti izlazile u susret.

ZDRAVLJE: Ako su vam potrebne promene u dnevnoj rutini, možda je to više opuštanja, ili smanjenje intenziteta vežbanja i zdravija ili urednija ishrana. Spavajte dovoljno.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 25. mart 31. mart

LJUBAV: Ako nešto ide protiv vaše volje, postajete naporni i razdražljivi. Partner vas nervira zato što se ne ponaša onako kako očekujete. Uvek otvoreno razgovarajte, moguće je i da njega zamara vaše ponašanje. Pokušajte da unesete dobru atmosferu u vaš dom, koji možete oplemeniti biljkama, muzikom, možda novim dekorativnim elementima. Ako sa partnerom planirate putovanje na kraću udaljenost, divno ćete se provesti. Slobodni Rakovi, učlanite se u planinarsko društvo i sa prijateljima krenite na pešačenja koja će vam izuzetno prijati. Svaki vid aktivnog odmora svakome dobro dođe!

POSAO: U toku ovog perioda, moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite. Radujete se korisnim promenama, a finansijski uspeh je na pomolu. Pažljivo analizirajte svoje razgovore i postanite svesni problema jer morate da ih rešite na vreme.

ZDRAVLJE: Sezonske smetnje se mogu pojaviti u blažem obliku, kao i padovi energije i osećanje zamora. Bavite se laganim fizičkim vežbama, opuštajte se u vodi, ili putem masaže. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Aktivistkinja Jelena Riznić: “Nejednakost o kojoj feministkinje govore nije stilska figura kojom želimo da uzburkamo javnost kojoj je inače dosadno” – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Hladno jutro u Srbiji, ali tokom dana i do 20 stepeni