Nedeljni horoskop: 25. jun – 1. jul

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

LJUBAV: Zvezde savetuju slobodnim Ovnovima da ne žure sa ulaskom u novu romantičnu vezu, ako nisu u potpunosti sigurni da im ta osoba odgovara. Može vas zavesti strast, ali i želja da ne budete više sami – preispitajte svoje motive i svoje potrebe. Ovnovi koji imaju partnere mogu osetiti povećanje odgovornosti – posvećenost i principi će biti na ispitu. Oni koji započinju zajednički život, mogu iskusiti nešto što uopšte nisu očekivali.

POSAO: Promena planova može dovesti do toga da se opteretite dužnostima koje uopšte niste mislili da preuzmete. Ne dozvolite da vas nervoza i strah sabotiraju, postupajte promišljeno i odmerite svoje reči. Oprezno pri donošenju odluka – nemojte rizikovati i odstupati od svojih principa. Ne potpisujte nikakve papire koji se tiču investicija. 

ZDRAVLJE: Možete se osećati uznemireno i imati smetnje sa variranjem srčanog pritiska. Pronađite ono što vam održava mentalnu snagu i stabilnost.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

LJUBAV: Izuzetna planetarna konfiguracija donosi pozitivan razvoj postojećih odnosa – ako ste u vezi, uspećete da prevaziđete neke nesporazume i tačke spoticanja, a ako ste sami, vrlo lako se može pojaviti neko ko će vam se baš dopasti. Zbog obilja emocija koje vam obuzimaju pažnju, možete biti rasejani – želećete sve da gurnete u drugi plan, jer vas sve ostalo remeti da se prepustite i posvetite svom ljubavnom životu. Nađite balans, a nađite i vremena za posvećivanje sebi, za samoanalizu i promišljanje.

POSAO: Obnovite profitabilne odnose sa svojim poslovnim partnerima, koje ste zapostavili u poslednje vreme, ili je saradnja bila onemogućena. Spremite se za promenu planova i razvijanje vaših ideja različito od očekivanja koja imate. Uložite svu pažnju, razum i intuiciju da pravilno procenite primamljive predloge koje možete dobiti. Biće vam od koriti na duže stvaranje saveznika u ovom periodu, zato podelite svoje ideje i zamisli sa onima koji mogu da vam pomognu. 

ZDRAVLJE:Dobro se osećate, mada možete povremeno patiti od umora i iscrpljenosti. Rasporedite svoje snage i korigujte dnevnu rutinu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

LJUBAV:Ovaj period je pogodan za jačanje ljubavnih veza, romantiku i zabavu – zvezde predviđaju uzlet u vašem emotivnom životu, bilo da ste već u vezi, ili imate simpatiju, ili se još uvek niko nije pojavio, ko bi vam skrenuo pažnju. Na vaše samopouzdanje može uticati nesigurnost u pogledu signala koje vam druga osoba šalje – ne pokušavajte da protumačite šta neko oseća i misli, već pitajte, umiljato i ljubazno, kao što umete.

POSAO:Poslovna komunikacija vam nije naklonjena u ovom periodu, pa izbegnite sastanke i pregovore, koliko god možete. Pronađite načina da podnesete unutrašnju napetost i da osnažite strpljenje, jer imate mogućnost da veoma nepovoljnu situaciju preokrenete i transformišete u uspeh. Bolje se organizujte i postavite prioritete. Ne uzimajte zajmove i ne pozajmljujte novac.

ZDRAVLJE: Nervoza i napetost mogu prouzrokovati fizičke tegobe. Promenite nešto u svom dnevnom rasporedu, idite na izlet, udaljite se od svakodnevnih obaveza. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 25. jun 1. jul

LJUBAV: Blistate u ovom periodu, harizmatični ste i privlačni i vaša energija će se odraziti na sve vaše bliske odnose. Ako imate partnera, bićete inspirisani da smišljate simpatična iznenađenja i činite romantične gestova, kako biste iskazali svoju naklonost. Ako imate u vidu nekog ko vam se posebno sviđa, ili razmišljate o tome da prihvatite nečije udvaranje, ovo je dobar period za započinjanje romanse – ukoliko spustite gard i prestanete da maskirate osećanja površnim humorom i cinizmom. 

POSAO: Povoljan period za trgovinu, poslovno partnerstvo i postavljanje temelja za buduće finansijske uspehe. Pažljiva analiza dosadašnjih postignuća, pomoći će vam da stabilizujete postignuto i ostvarite dobit. Povoljan trenutak za edukaciju bilo koje vrste – sa lakoćom ćete usvajati nova znanja i veštine. Suzdržite se od nepotrebnog trošenja, budite odgovorni i umereni.

ZDRAVLJE: Prave doze zabave, odmora, kretanja, opuštanja, druženja, intelektualnih sadržaja, daće vam stabilnost i ravnotežu, koja vam je potrebna da biste ostali zdravi. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sonja, Nevena, Tina i Ivon: Očekuje nas najteži meč do sada – Sportklub

Read Next

Britney Spears se bori da povrati svoju slobodu i prvi put javno govori o “nasilnom starateljstvu” svog oca