Nedeljni horoskop: 24. septembar – 30. septembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

LJUBAV: Dešavanja u ovom periodu mogu vas podstaći da preispitate svoje ideje o ljubavi i odnosima. Ako ste sa partnerom prolazili kroz neku krizu i težak period, sada ćete uvideti svrhu te lekcije i znaćete šta želite i kako da nastavite dalje. Ako ste sami, bićete zadovoljni sobom i nećete prihvatati društvo onih koji vas zamaraju i iscrpljuju. Zanimljiva poznanstva na vidiku.

POSAO: Možete biti nervozni i malodušni, spremni da reagujete ishitreno i povlačite drastične poteze, ali ćete uspeti da zadržite strpljenje i pronađete razumna rešenja i kompromise – što je jedino konstruktivno što možete učiniti u ovom periodu. Kraća poslovna putovanja biće zanimljiva i uspešna. Završite zadatke na vreme i ispunite obećanja koja ste dali, da biste se rasteretili i bili spremni na nove poduhvate.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, ali nemojte preterivati u aktivnostima – ujednačite životni ritam i odmarajte se dovoljno.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima na redu su stvari koje moraju da se pokrenu i rasprave, po cenu sukoba, svađa i drame. O čemu god da se radi, imatedovoljno energije i mudrosti da kroz to prođete i da pronađete rešenje, odnosno, način da se sa partnerom ujedinite i produbite svoje zajedništvo. Za Bikove koji su sami, ovo je period u kome će se odmarati od intenzivnog društvenog života, flertova i avantura – posvetite se sebi.

POSAO: Ne preuzimajte nove poslove i zadatke, dok ne dovršite započeto, ključ uspeha u ovom periodu je poznavanje svojih sposobnosti i ovo nije trenutak u kome možete da pomerite granice. Zato pokažite strpljenje i budite temeljni u onome što radite, pa ćete biti zadovoljni materijalnim postignućem, a prilike za nove projekte će se otvoriti i pokrenuti kada budete stabilizovali svoj položaj i kada se rasteretite postojećih obaveza.

ZDRAVLJE: Idealan trenutak da započnete neki program vežbanja, da krenete u teretanu, ili na jogu (ili i jedno i drugo). Negujte svoje telo i vodite računa o sebi.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

LJUBAV: Porodični odnosi su aktuelni u ovom periodu, pa se posvetite razrešavanju nekih konkretnih pitanja i problema – vi ste oslonac i mlađim i starijim članovima porodice. Ovo se može odnositi i na partnerovu porodicu – oboje ćete biti angažovani na porodičnom planu, zato se držite zajedno i dogovarajte se. Usamljeni Blizanci će biti skeptični prema komplimentima i pohvalama koje dobijaju, a onda će otkriti da je to još jedan način da podstaknu nečije interesovanje.

POSAO: Bićete uspešni na poslu, ako uspete da ne stvarate probleme svojom anksioznošću i negativnim stavom. Potrebno je da prevaziđete napetost, da se zauzmete za sebe i da se držite svojih planova i ciljeva, iako ih drugi ne odoboravaju. Iako je ovo konfliktan period za vas, možete se naći okruženi podrškom osoba od kojih to niste očekivali, a koje imaju moć da utiču na promenu situacije.

ZDRAVLJE: Teskoba vam donosi frustraciju i nervozu, potrebno je da pronađete unutrašnju tišinu i da malo više verujete u sebe – vaše zdravstveno stanje je neposredno povezano sa tim.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 24. septembar 30. septembar

LJUBAV: Imaćete sreće da upoznate ne samo ljubav, već i pravog prijatelja, ukoliko već nemate partnera. Ako ste sami duže vreme i već ste izgubili nadu, biće vam potrebno neko vreme da poverujete u to da vam se dešavaju dobre stvari i da je to ono što zaslužujete. U partnerskim odnosima ovo je period harmonije i dobar trenutak da se bavite zajedničkim planovima za budućnost. Možete otkriti da partner ima drugačije namere od vaših, što vas može neprijatno iznenaditi, ali vam takođe pruža priliku da se bolje razumete i pronađete zajednički pravac u kome možete oboje da se krećete i razvijate. 

POSAO: Novi kontakti vam mogu doneti nove obaveze, a nećte biti sigurni da li ste spremni za to. Ako odlučite da se povežete sa novim saradnicima, na duže staze vas očekuju priznanja i poštovanje. Pred vama je period prosperiteta, koji će obeležiti rešavanje mnogih problema. Potrebno vam je da budete mirni i stabilni da biste mogli o svemu jasno da razmišljate i planirate svaki sledeći potez. Ovo je dobar trenutak da uložite novac u nešto značajno, što će ima dugoročnu perspektivu i što vam može postati oslonac u budućnosti. 

ZDRAVLJE: Promene raspoloženja i anksioznost mogu biti povezani sa hormonskim disbalansom. Obezbedite sebi dovoljno vremena za odmor i opuštanje, potražite neku prirodnu terapiju za umirenje i hormonsku ravnotežu. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ne može bez svog tima: Manu u upravi Sparsa – Sportklub

Read Next

Mantili, jakne i sakoi od kože – još jedan jesenji trend koji nam je donela Londonska nedelja mode