Nedeljni horoskop: 23. septembar – 29. septembar

Saznajte nedeljni horoskop: 23. septembar – 29. septembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

LJUBAV: Uskoro će doći smirenost u odnosima sa najmilijima, pa iskoristite ovo da se prepustite porodičnim obavezama. Čini se da je sve što se dešava u vašem životu uobičajeno, i osećate se mirno, ali ste napeti. Ovo ima razloga sa novim dešavanjima u partnerovom životu, a samim tim i vašem, pa uvek budite tu jedno za drugo. Svima nam je potrebna podrška. Šta god da odlučite da uradite, mogli biste primetiti da se vaši zajednički planovi neprestano menjaju, posebno ako ste odlučili da uradite nešto neobično. Ovo je privremeno, i vrlo brzo će stvari krenuti u vašu korist. Uzdržite se od nepredviđenih i rizičnih putovanja. Slobodni Ovnovi, nemojte forsirati nijedan odnos, a posebno onaj sa interesantnom osobom koju ste nedavno upoznali. Iako sve izgleda bajno, nemojte se suviše davati jer možda neće biti onako kako ste očekivali.

POSAO: Razmislite mirno o svemu što ćete početi da radite. Sada ste na potpuno novom putu, koji će dovesti do uspeha. Prepustite se svojim obavezama u toku jutra, uveče rezimirajte svoje sastanke i mirno procenite nove saradnike. Sastanak praćen dobrim vestima pokrenuće očekivane, male, ali obećavajuće promene u vašem životu. Očekujte da ćete dobiti novac za koji se više niste nadali.

ZDRAVLJE: Prolazite kroz stresan period, zato budite sigurni da se zdravo hranite i da ste uvek naspavani. Manjak sna može se značajno odraziti na vaše zdravlje, zato uvek ležite na vreme kako biste i ustajali na vreme – i odmorni. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

LJUBAV: Imate moć da ispravite umirući odnos sa partnerom i pretvorite ga u potpuno novu priču. Planetarno poravnanje vas podstiče da izrazite kako se osećate, a ako ste potiskivali određene emocije, sad je pravo vreme da ih naglas izgovorite, ma koliko se činile surovim. Da biste sačuvali vezu, morate da budete iskreni jedno sa drugim i da zajednički donosite odluke. Svakako, nemojte žuriti sa odlukama, već pokažite strpljenje i prvenstveno slušajte svoje srce. Moguće je da ste u toku ovog perioda u iskušenju da putujete, iako nije trenutak za to. Slobodni Bikovi, procenite svoje korake, razmislite o svojim postupcima i izbegavajte pogrešan put. Postoje snažne promene koje se dešavaju u vašem životu na veoma suptilnim nivoima. 

POSAO: Problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu. Krivi ste za svoje neuspehe, koji su kazna za nespremnost da čujete mišljenje drugih. Moguć je susret sa izuzetno važnim i uglednim ljudima koji mogu u potpunosti promeniti vašu budućnost, zato ne izbegavajte poslovne seminare i sastanke.

ZDRAVLJE: Budite oprezni ukoliko trenirate određeni sport jer su moguće povrede. Dobrog ste zdravlja.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

LJUBAV: Vaše emocije vas mogu sprečiti da ispravno percipirate razgovore koje vodite sa partnerom, jer vam je odnos trenutno napet. Budite umereni u rečima jer ponekad umete da uvredite, a da toga niste svesni. Potrudite se da ovo bude veoma analitično vreme za vas, u kom ćete sagledati celokupnu situaciju i doneti određene odluke. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da sednete, provedete izvesno vreme u planiranju – ali prvo samostalno, a onda razgovarajte i sa partnerom. Slobodni Blizanci, vaša putovanja će biti uspešna, posebno ako idete kod starog prijatelja. Promene koje bi se mogle desiti sa trenutnom nebeskom konfiguracijom mogle bi biti veoma povoljne. Budite odgovorni prema sebi, ali i drugima – nemojte davati lažne nade.   

POSAO: Osetićete zavist koju izaziva vaš uspeh, koji je uobičajen i ne bi trebalo da vam smeta. Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Sve što započnete donosi vam koristi i prihod, kao i priznanje. Uvažavajte mišljenje kolega.

ZDRAVLJE: Budite fizički aktivniji i pazite na svoju ishranu. Ukoliko ste slabog imuniteta, klonite se masovnih okupljanja i velikih izlazaka.  nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

LJUBAV: Iako vaša veza trenutno cveta i uživate u međusobnom društvu, možda ćete se suočiti sa partnerovim lažima koje uništavaju vaše nade. Budite spremni na to, pa ako se desi – otvoreno razgovarajte o svemu kako biste došli do korena problema i potom doneli adekvatnu odluku. Sada postoji pravi tok energije, a vibracije su divne za stvaranje sjajnog raspoloženja harmonije u vama. Bez obzira na moguće turbulencije, ispunjeni ste strpljenjem i mirom. Radujete se korisnim promenama. Slobodni Rakovi, uskoro će postati očigledno da se ništa neće dogoditi ako ne rizikujete i ne činite ništa kako biste oplemenili svoju svakodnevicu. Radite na sebi, budite vredniji i – bez sumnje – očekuju vas lepi trenuci.

POSAO: Ovaj period je povoljan za veću zaradu, pa ako shvatite da imate i više nego što vam je potrebno, novac možete uložiti u nešto što će vam se isplatiti na duže staze, ili pomoći nekome kome je potrebno. Nema ništa lepše kad znate da ste nekome nesebično pomogli.

ZDRAVLJE: Budući da je vreme promenljivo, moguća je blaža prehlada, zato budite sigurni da ste uvek toplo obučeni i da unosite dovoljno vitamina.nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

LJUBAV: Ne pokušavajte da prikrijete svoje greške, bolje je da se pomirite sa zamerkama partnera jer ih zaslužujete. Teško vam je da kontrolišete svoje emocije, ali potrudite se da mu se izvinite iako vam je teško da to učinite. Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje životne probleme i smislili načine da ih rešite. Partneru predložite putovanje, koje će, čak i da se ono desi po kišnom danu, biti osvežavajuće. Promene koje planirate moraju biti dobro osmišljene. Slobodni Lavovi, uživate u svojoj samostalnosti, ali nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva. Držite se podalje od onih koji su vas razočarali bezbroj puta. 

POSAO: Moguće je da će vas određeni nedavni predlozi dovesti do finansijskih gubitaka. Postoji šansa da ćete dobiti novu poslovnu priliku, ali to ne znači da je vreme da napustite svoj stari posao. Pozicija planeta u ovom trenutku nam govori da možda i nije pravi trenutak za nove poslovne poduhvate i izlazak iz zone komfora.

ZDRAVLJE: Previše vremena provodite sedeći, najpre zbog posla, zato preporučujemo da se fizički aktivirate i šetate.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 23. septembar 29. septembar

LJUBAV: Budite odmereni, stvari radite korak po korak – bez žurbe – i nećete doživljavati trenutke anksioznosti i frustracije, što će povoljno uticati na vaš odnos sa partnerom. U ovom periodu ste potpuno podložni svojim osećanjima koja izazivaju unutrašnju tenziju, pa se trudite da ih obuzdate – možete popričati sa partnerom ili drugom dragom osobom kojoj verujete, ili čak terapeutom, koji će vam dati određene smernice za probleme koje vas tište. Ako ovo budete poštovali, uskoro će doći do osećaja harmonije i do iznenađujućih promena i novih dešavanja. Slobodne Device, zvezde nalažu da ćete upoznati vrlo interesantnu osobu na koju ćete naići na neobičan način. Ako ste to desi, od starta budite svoji i ništa ne forsirajte.

POSAO: Doći će vam finansijske vesti koje nisu posebno povoljne. Trenutna astralna energija možda ne ide u prilog pravljenju velikih planova koji postavljaju zahtevne, dugoročne ciljeve. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Uspeh je sa vama ako ste zaposleni u trgovini i prodaji.

ZDRAVLJE: Mogući su bolovi u leđima i stalan osećaj nelagode i nervoze, pa se posvetite fizičkim aktivnostima i hobijima u kojima uživate.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za septembar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Vodič za Vage – šta da čitate, gledate i oblačite – WANNABE MAGAZINE

Read Next

“Bio sam i ja dete, prvu pobedu pamtiš zauvek”: Mitrović blista zbog toga što je usrećio mališane het-trikom