Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: Ukoliko možete da sa partnerom podelite sva svoja uzburkana osećanja,  nade i strahove, tada ćete moći da podignete vaš odnos na viši nivo, sa više prisnosti i dubljim razumevanjem. Ukoliko postoji razdor, produbiće se. Slobodni Ovnovi se osećaju izolovano i potrebno im je povezivanje sa sopstvenim osećanjima. Imate podršku planetarne energije da ostvarite značajne uvide i postignete harmoniju i dobro raspoloženje. A tada ćete biti neodoljivi. 

POSAO: Morate jasno da razmišljate, kako biste postigli svoje ciljeve, a ipak vam samo srce može reći da li ste na pravom putu. Korisno znanje i informacije donose mogućnost potvrđivanja na poslu, a komunikacija sa saradnicima i poslovnim partnerima obezbeđivanje finansijskog priliva. Ukoliko morate na put, to će biti povezano sa napetošću i neprijatnim razgovorima. 

ZDRAVLJE: Višak energije od kog ne možete da mirujete i da spavate, kanališite kroz neku zahtevniju fizičku aktivnost i rekreaciju. Pojačajte unos vitamina. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: Vruć period za slobodne Bikove kao i one u partnerskim odnosima. Biće puno prilika za divlju strast, a vaša očekivanja od ljubavi će biti visoka. Bićete nestrpljivi i želećete sve sada i odmah, a činiće se da to i dobijate. Snažna osećanja upravljaju vašim izborima i utiču na ostale aspekte vašeg života. Partnerski odnosi mogu oživeti, a mogu se i raspasti zbog pojave druge osobe, koja u vama budi ta snažna osećanja. Slobodni Bikovi neće dugo biti sami, ali neće se ni zadržati sa jednom osobom. 

POSAO: Nestandardni pristup rešavanju poslovnih problema ovaj put neće upaliti – držite se procedura i rešavajte stvari onim redom kojim se pojavljuju. Vaši napori će biti uspešni, ako istrajete i ostanete strpljivi. Morate proceniti polje svog delovanja i ne pokušavati da radite sto stvari odjednom – postavite prioritete i poštujte redosled. Svaki problem ćete rešiti smirenošću i mentalnom snagom, koju imate. 

ZDRAVLJE: Možete reagovati na vremenske prilike, patiti od umora i mrzovolje ili manjih alergija. Osamite se kad god imate prilike i meditirajte. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima i zajedničkom životu dobar period za sprovođenje svih praktičnih poteza – preuređenje doma, finansijska stabilizacija, zajednička ulaganja ili pokretanje posla. Sve u čemu nastupate zajednički, biće uspešno. Slobodni Blizanci osećaju emotivni pritisak i potrebu za privatnošću i bavljenjem sopstvenim unutrašnjim životom. Analizirajte svoje ponašanje, uočite obrasce i proširite svoju perspekitvu. Možete se osećati usamljeno, ali i to je deo lične evolucije. 

POSAO: Može doći do neslaganja sa kolegama zbog pristupa poslu. Za vas je ovo u suštini uspešan period, a vi imate sve što je potrebno da napredujete i nastavite da nižete uspehe. Ukoliko ste dobro promislili i zaključili da treba da uvedete određene promene, ne oklevajte da to učinite. Držite se svojih principa. Možete očekivati povraćaj dela novca koji ste nekome pozajmili. 

ZDRAVLJE: Umor može biti posledica loše organizacije – promenite dnevnu rutinu, uvedite disciplinu i pridržavajte se satnice za rad, obrok, zabavu, odmor. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 23. april – 29. april

LJUBAV: U partnerskim odnosima ćete ovaj period provesti kao na klackalici – malo na visini, malo pri zemlji. Sva energija vam je potrebna da postignete ravnotežu i izbalansirate krajnosti. Partner nema mnogo strpljenja za vašu dramu, ne zamerite mu na distanci. Ukoliko ste slobodni, a zanima vas neko poseban, biće vam potrebno više snage i diplomatije da u ovom periodu usmerite događanja u pravcu kojim želite da idu. Moraćete da redefinišete svoje stavove o ljubavi i da uvedete nova lična pravila – neke granice treba da postavite, a neke da odbacite.

POSAO: Visoko samopoštovanje će vam biti korisno u pregovorima i postavljanju uslova, ali vodite računa da ne pokažete aroganciju i nestrpljenje. Potrebno je da napravite mala prilagođavanja i promene u planovima, da biste postigli uspeh. Ne sarađujte sa osobama koje su već pokazale da ne zaslužuju poverenje. Mogućnost realizacije nekog starog plana ili želje otvara se uskoro. 

ZDRAVLJE: Ujednačite svoj životni ritam i uvedite neke promene u dnevnu rutinu. Više će vam prijati lagane šetnje, nego aktivno vežbanje. Moguće alergijske reakcije. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dosta je: Arteta besan zbog VAR odluka – Sportklub

Read Next

Prestanite da čuvate svoje odevne kombinacije za trenutke kada se sve “vrati u normalu”, a evo i zašto