Nedeljni horoskop: 2. jul – 8. jul

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

LJUBAV: Snažan uticaj planeta donosi odlučnost na ljubavnom planu – osećanja će postati zrelija, misli jasnije i vi ćete se osećati stabilnije i spremnije da preuzmete odgovornost, šta god u ovom trenutku u vašem ljubavnom životu to značilo. Ako ste u dugotrajnom odnosu, bićete spremniji na saradnju sa partnerom i umećete da mu pomognete bez nametanja svoje volje. Ukoliko ste usred neprijatnog raskida, bićete sposobni da donesete odluke bez dvoumljenja i da ih se držtie. Ako ste sami, možete rešiti da propustite izazov prolazne romanse, jer shvatate da ne tražite senzaciju, nego smislen i zreo odnos.

POSAO: Potreban je dodatni oprez u poslovnom okruženju. U ovom periodu lakše nego inače gubite strpljenje, pa se zato morate potruditi da se obuzdate. Ukoliko samostalno razvijate neki posao, brend, umetnički rad, pred vama je uspeh koji priželjkujete. Može stići i novac na koji ste prestali da računate.

ZDRAVLJE: Duševni mir je ključan za vaše zdravlje u ovom periodu. Disbalans donosi tegobe sa krvnim pritiskom, hormonima, želucem.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

LJUBAV: Ukoliko ste sami imate dobre šanse da sretnete nekog ko će vam skrenuti pažnju i angažovati vas – želećete da bolje upoznate tu osobu i imaćete strpljenja za to. Naučili ste lekciju uskakanja u prisan odnos sa nekim koga ne poznajete. U partnerskim i porodičnim odnosima potrebno je da pokažete toleranciju na koju vaši bližnji računaju – neće vam se svideti nešto što partner ili član porodice planira da izvede, ali treba ne samo da ostanete neutralni, već da pružite podršku.

POSAO: Na poslovnom planu stvari se ne odvijaju onako dobro kako ste očekivali, pa ćete biti nezadovoljni – nije do vas, takav je period. Nastavite da radite i oslonite se na one koji vas podržavaju. Možete u ovom periodu steći naklonost uticajnih osoba, koje mogu da mnogo da učine za razvoj vaših planova i projekata. Ukoliko ulažete novac, ili kupujete nešto veće vrednosti, uverite se da dobijate vrednost koja odgovara ceni koju plaćate.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i spremni za sve izazove koji su pred vama. Zdravi ste i stabilni i ništa vam ne remeti entuzijazam i dobro raspoloženje.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

LJUBAV: Usklađivanje emocija na ličnom planu, kao i u odnosima sa svim bitnim osobama – sa partnerom, porodicom, prijateljima, kolegama. Venera je u skladu sa Merkurom, pa je komunikacija bolja nego inače, tako da ćete bolje razumeti i sebe i druge. Vaše strpljenje ipak može biti na ispitu, kada su u pitanju nedovoljno razvijeni odnosi, sa osobama koje su tek ušle u vaš život, ili orbitiraju u vašem društvu. Odmerite ono što govorite, da ne biste ostavili pogrešan utisak. Ukoliko vam se neko dopadne, osećanja koja se bude mogu biti vrlo duboka.

POSAO: Vaš profesionalni uspeh zahteva da ne budete drski i previše ambiciozni i da ne namećete svoje mišljenje. Imaćete uspeha u ovom periodu ako realno procenite svoje sposobnosti i mogućnosti i ne opteretite se obećanjima koja ne možete da ispunite. Vredi istrajati, na kraju ovog perioda možete dobiti zaslužena priznanja u poslovnom okruženju.

ZDRAVLJE: Pad energije osećate zbog preopterećenja i potreban vam je odmor, ali pravi. Uzimajte više tečnosti i smanjite obroke.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 2. jul 8. jul

LJUBAV: Morate da se dogovorite sa sobom i da upravljate svojim osećanjima, umesto da ona upravljaju vama – da li vam je druga osoba potrebna ili nije, pitanje je na koje treba sebi da odgovorite, bilo da ste u dugoj vezi, ili ste upravo nekoga upoznali. Biće vam potrebno vreme i samoća da se zagledate u sebe i da vidite šta pokreće vaša osećanja, odnosno, da li su ti motivi pravi.

POSAO: Timski rad je ključan u ovom periodu – možete se osloniti na kolegu ili supervizora, koji će vas ohrabriti i osnažiti vam samopouzdanje. Potrebno je da pokažete strpljenje i istrajnost, da biste stabilizovali ono što ste do sada postigli. Napredak je u vašim rukama, a imate i dobru priliku da proširite svoje vidike. Ukoliko vam se ponudi dodatni izvor prihoda, nemojte odbiti.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada biste se osećali još bolje pored neke velike vode – idite na odmor, ili makar na izlet u prirodu!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

SK studio: ITA i ŠPA u polufinalu, najava subotnjih mečeva – Sportklub

Read Next

Nova serija “Gossip Girl” imala je premijeru na Menhetnu, a ovo su najbolji stajlinzi sa crvenog tepiha – WANNABE MAGAZINE