Nedeljni horoskop: 18. novembar – 24. novembar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 18. novembar – 24. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

LJUBAV: Romantika će sigurno biti prilično uzbudljiva u ovom periodu i ako ste čekali da upoznate tog posebnog koji će vam “oduzeti dah”, onda možda nećete morati ništa da preduzmete, jer bi vam se on lako mogao pojaviti pred očima, kao grom iz vedra neba. Ovnovi u vezi, astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate. Ako nešto ide protiv vaše volje, postajete dosadni i razdražljivi. Ne bežite od razgovora sa partnerom o budućim ciljevima koje već dugo planirate da zajednički ostvarite. Ako uskoro treba da putujete, ponovo proverite da li su svi vaši dokumenti pripremljeni. Uskoro će postati očigledno da se ništa neće dogoditi ako se sami ne potrudite.

POSAO: Astralno poravnanje vas stavlja u veoma optimistično i pomalo nadrealno raspoloženje, pa predano radite na svojim zadacima i pomažite kolegama kad god možete. Vaši novi planovi obećavaju značajan uspeh samo ako vodite teške, ali potrebne razgovore. Izbegavajte kritiku i analizirajte sopstveno ponašanje. Budite odgovorni, posebno sada.

ZDRAVLJE: Imate problema sa varenjem potrudite se da u toku dana imate pet manjih obroka koji će vam olakšati probleme sa stomakom. Bićete veoma umorni i biće vam potrebno i više od osam sati sna. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, neko vas je u velikoj meri razočarao, ali ne dozvolite da vam to pokvari celokupno raspoloženje, već nastavite svojim tempom, predano radite na sebi i posvetite se dragim ljudima. Bikovi u vezi, nemojte žuriti ili dozvoliti agresivne ispade samo da biste partneru dokazali da ste u pravu. Uskoro ćete možda iskusiti veliku dozu neraspoloženja, a ne mnogo sreće, ali to će biti kratkog daha. Ako ste ljuti na nekoga, nemojte to pričati drugima, već dotičnoj osobi – kako biste rešili problem. Trenutni aspekt ukazuje na to da treba da prikočite i izvesno vreme provedete u planiranju i donošenju određenih odluka. Sad niste u mogućnosti da date ikakva obećanja bez mnogo pažljivog razmatranja i analize.

POSAO: Budite oprezni sa novim poslovnim poznanstvima, jer ih je teško proceniti i filtrirati ona koja su korisna. Ne zaboravite da uspeh počinje jakim samopouzdanjem i pozitivnim stavom. Ako budete strpljivi u pogledu odziva na projekat koji ste završili, sve će biti u redu. Uživaćete u vestima o velikom prihodu, ali nemojte žuriti da sav novac odjednom potrošite. Mala analiza donosi fascinantne uvide. Napravite promene u svom životu koje će postati odskočna daska za dostizanje novih vrhunaca.

ZDRAVLJE: Počeli ste da trenirate prethodnih dana, ali to jednostavno nije to? Isprobajte više različitih aktivnosti ove nedelje kako biste pronašli pravu fizičku aktivnost za sebe.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

LJUBAV: Ovaj period se može pokazati kao sasvim pogodan za ljubav jer vas podržava povoljnim uticajem Jupitera i, ako ste sami, velike su šanse da ćete upoznati zanimljivu osobu prema kojoj ćete osetiti neodoljivu privlačnost. Blizanci u vezi, naići ćete na poteškoće u odnosu, ali budite smireni i tolerantni. Otvorena, iskrena komunikacija je rešenje svega – više puta smo naglasili. Nemojte podleći emocijama jer rizikujete da pokvarite odnos i sa partnerom, ali i drugim dragim osobama. Nemojte preterano analizirati svaku tuđu reč i potez, jer ćete se istrošiti. Ljudi često rade određene stvari ali bez namerne malicioznosti, nesvesni njihovog uticaja. Spremni ste da učinite sve što je potrebno da napravite odgovarajuću vrstu promena i donesete rešenje za određeni problem. Budite strpljivi!

POSAO: Svi vaši poduhvati će biti uspešni ako budete imali hrabrosti da ih realizujete. Naučićete mnogo kad budete strpljivi i smireni jer će vam to omogućiti da posvetite više pažnje svakom poduhvatu. Zaštitite se od razočaranja izazvanih svojim egom. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema u vezi sa trenutnim projektima doći lako. Pravilno rasporedite snagu da biste izbegli preopterećenje.

ZDRAVLJE: Ukoliko već duže vreme imate problema sa leđima koji su prouzrokovani stalnim sedenjem, pružite sebi masažu ili posetite fizioterapeuta.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

LJUBAV: Slobodni Rakovi, ljubav i veze biće u centru pažnje, jer zvezde predviđaju period za pamćenje kad mnogi snovi mogu biti ostvareni. Rakovi u vezi, ono što vam je sada potrebno više nego ikada je smirenost i strpljenje. Pripremite se za nesporazume sa partnerom koji će vas naljutiti, ali će biti rešeni, pa ćete brzo moći ponovo da uživate u međusobnom društvu. Držite se dalje od nepotrebnih sporova i sukoba sa porodicom. Razmislite o pojedinim promenama, makar se one ticale i promene u enterijeru – život uvek treba da bude svež. Neka duboka misao o temi koja vas brine može sada biti od velike koristi.

POSAO: Uskoro će se ukazati dobri profesionalni izgledi. Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da detaljno razmislite o tome šta želite od svog radnog mesta. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo skočite u bilo šta i onda otkrijete da ste pogrešili. Uskoro će vam se otvoriti novi horizonti, kroz koje ćete dobiti visoke pohvale i poštovanje. Sad je vreme da ostvarite svoje planove i vodite računa o sastancima sa saradnicima.

ZDRAVLJE: Buran život polako dolazi po vas, zato popravite svoje životne navike i podvrgnite se detoksu organizma. Počnite i da vežbate ili trenirate neki sport.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

LJUBAV: Gledajući u suštinu stvari, oni ovog znaka će razumeti svaki aspekt svog života i ljubavi, a za one koji su sami mogu se desiti uzbudljivi događaji vezani za učešće na javnim događajima i lepo poznanstvo sa osobom sa kojom se savršeno slažu. Vaše samopoštovanje je visoko. Trenutno vam je potrebna privatnost da biste razumeli svoje životne probleme i smislili načine da ih rešite. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude prekasno. Ne dozvolite da vas vaša osećanja odvrate od važne samoanalize koju treba da uradite. Ako imate bilo kakve planove sa partnerom koje ste razmišljali da sprovedete u delo, sad je idealan trenutak. Ovo je dobro vreme za zajednički izlet u prirodi.

POSAO: Razgovarajte sa svojim kolegama o problemima na radnom mestu, pronađite rešenje i samouvereno nastavite ka postavljenim zajedničkim ciljevima. Vaša sposobnost da se sa drugima povežete na istinitom, poštenom nivou je ključni deo vašeg uspeha. Ipak, nedostaje vam dovoljno samopouzdanja, zbog sopstvene nesigurnosti. Ne postoji vreme kao što je sadašnje za promene, i da budemo iskreni, promena je jedino u šta možemo da budemo sigurni. Čuvajte se nepotrebnih novih poznanstava, što dovodi do ulaganja i gubitka novca.

ZDRAVLJE: Ne radite prekovremeno i ne provodite previše vremena u telefonskim razgovorima. Vašem telu je potreban period mirovanja da se oporavi od haotičnih dana.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 18. novembar 24. novembar

LJUBAV: Zvezde savetuju da pronađete duhovna ili kulturna interesovanja koja ćete podeliti sa svojim partnerom, jer će vas te zajedničke strasti zbližiti i osetićete da ste na istoj talasnoj dužini. Sa druge strane, trenutna nebeska energija bi mogla da ukaže na to da, što se tiče vaše zajedničke budućnosti, može postojati izvor napetosti. Trenutne okolnosti vas mogu primorati da se raspravljate i zastupate svoje gledište. Slobodne Device, ako nameravate da odete na dejt sa simpatijom, potrudite se da ne zakasnite, jer to se može shvatiti kao neozbiljnost i nezainteresovanost. Razmislite o svojim planovima za blisku budućnost i kako da neometano unesete neophodne promene u svoj život. Verujte svojoj intuiciji.

POSAO: Predano se uključite u svoj posao da biste mogli kvalitetno da uradite sve što ste zacrtali. Trenutni aspekt u igri mogao bi da otkrije pojedine nesigurnosti koje obično uspevate da diskretno prikrijete. Moraćete više da se prilagodite svojoj intuitivnoj strani da biste požnjeli uspeh koji tražite. Ne pozajmljujte novac ako ga ne možete vratiti. Vezani ste preko očiju u poduhvatima koje niste u potpunosti procenili, pa još jednom razmotrite detalje. Poteškoće će vam pomoći da dokažete za šta ste sposobni.

ZDRAVLJE: Morate pronaći balans između posla, društvenog života i zdravlja. Pazite šta jedete, moguće je trovanje hranom.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Tijana od bronze – četvrta medalja za Srbiju na SP – Sportklub

Read Next

#SneakerheadsUnite – Evo zašto će te oduševiti Catwalk challenge koji je poznati brend Reebok predstavio na SNEAKERVILLE festivalu!