Nedeljni horoskop: 17. mart – 23. mart – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 17. mart – 23. mart za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 17. mart 23. mart

LJUBAV: Ako ste odlagali razgovor sa svojim voljenim, sad je pravi trenutak da ga obavite, jer je moguće da ćete u suprotnom napraviti situaciju koja može imati neprijatan ishod. Budite mirni u komunikaciji i ne opterećujte atmosferu. Pre nego što porazgovarate, razmislite da li će potencijalne promene ići u vašu korist. Slobodni Ovnovi, donesite prave zaključke o svom ličnom razvoju – nemojte odstupati od svojih principa misleći da će se to drugome dopasti. Budite otvoreni za nove predloge, ali ne zarad vrednosti u koje verujete. Uvek budite svoji, a onaj ko to poštuje će se zadržati.

POSAO: Na radnom mestu ćete se osećati umorno i iznureno. Ako ne budete oprezni, pretrpećete ozbiljne finansijske gubitke od kojih nećete moći uskoro da se oporavite. Ipak, trenutne planetarne energije daju vam osećaj stabilnosti i sigurnosti što se tiče vaših najnovijih planova. Komunikacija sa partnerima ili nadređenima će vam pomoći da stabilizujete svoju finansijsku situaciju i postavite temelje za buduće uspehe.

ZDRAVLJE: Imate snage i energije za sve što se od vas traži i što sami od sebe zahtevate. Zadržite unutrašnji mir i ravnotežu, pa ćete pokrenuti sve pozitivne promene koje su vam potrebne.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 17. mart 23. mart

LJUBAV: Bićete fokusirani na ljubav i poboljšanje odnosa sa partnerom, jer će vas Mars i Jupiter podstaći na odlučnu akciju, ali budite oprezni jer primamljive ponude sa strane mogu da vam donesu nevolje. U ovom periodu se čini se da ste posebno vatreno i avanturistički raspoloženi. Što se tiče porodice, ispunite zahteve svojih bližnjih i budite uzdržani ako vam se nešto ne sviđa, pa – ako verujete da je povoljan trenutak – iskažite šta je to što biste voleli da promenite. Slobodni Bikovi, nestrpljivi ste da započnete novu vezu, ali morate biti strpljivi. Ništa pozitivno se silom ne može postići. Događaji se dešavaju drugačije od onoga što ste zacrtali, ali će vam novi obrti koristiti.

POSAO: Strpljenje će produbiti vaš osećaj unutrašnjeg mira, što će vam dati energiju za sve poslovne poduhvate koji su vam se isprva činili vrlo zahtevnim. Pronađite način da svoju umetničku prirodu inkorporirate u svoj rad i bićete uspešni. U ovom periodu osnažujete svoje pozicije za buduće akcije.

ZDRAVLJE: Moguće glavobolje usled variranja pritiska i prolazne promene raspoloženja – osnažite imunitet i odmarajte se dovoljno – naterajte se da legnete ranije od uobičajenog. nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 17. mart 23. mart

LJUBAV: Teško vam je da savladate svoje emocije. Vreme je da budete praktični na veoma pažljiv način, umesto da trošite vreme na smišljanje mnoštva nerealnih planova koji opterećuju partnera, ali i vas, jer onda nikad niste zadovoljni. Naš predlog je da usporite, i da umesto kontrole – pustite stvari da se, barem u ovom periodu, odvijaju na svoj način. U suprotnom rizikujete da pokvarite zdrav, stabilan odnos. Slobodni Blizanci, nemojte burno reagovati ako zainteresovana strana na vaš potez nije odreagovala na način kakav ste zamislili, već se setite da niko ne može čitati tuđe misli i ono što je za jednog uobičajeno, za drugog nije.

POSAO: Uspešno obavljate date zadatke, iako ste napeti. Nešto ili neko vam izaziva razne vrste emocija, pa se potrudite da to ne utiče na posao. Uskoro će pozitivan uzlazni ciklus dovesti do velikog uspeha. Ako vaši planovi obećavaju i u njih možete ubediti svoje kolege i nadređene, dobićete podršku i pomoć. Izbegavajte samoobmanu i ni u čemu ne preterujte.

ZDRAVLJE: Izvor smirenosti i stabilnosti pronađite u sebi, jer nemate živaca za bacanje, niti energije za rasipanje. Moguće alergije.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 17. mart 23. mart

LJUBAV: Ako ste bili usredsređeni na druge stvari, i svoju vezu morali da stavite po strani na određeno vreme, sad je trenutak da je vratite u kolosek. Partneru stavite do znanja da vam je bitan; pružite mu podršku, zagrlite ga, poljubite, i obradujte iznenađenjem – večerom, bioskopom ili pak putovanjem. Jasno stavite do znanja da uživate u njegovom društvu i da želite da nastavite odnos. Slobodni Rakovi, ne dozvolite da ishitrena osećanja pomute vaš razum da vidite prave osobine nove osobe u vašem životu. Možete otvoreno o tome razgovarati ili ne – zavisi koliko vam je stalo.

POSAO: Nemojte namerno izbegavati nova poslovna poznanstva, jer se nikad ne zna kad vam određeni kontakt može biti potreban. Nemojte žuriti ili dozvoliti agresivne ispade samo da biste dokazali svoju ispravnost. Uprkos emocijama koje teško možete zadržati za sebe, možete očekivati pozitivne promene koje garantuju uspeh. Planetarno poravnanje vam daje obilje prostora za promene i transformaciju.

ZDRAVLJE: Ako vam je usamljenost nametnuta, ipak je dobrodošla, jer ste u fazi preispitivanja i introvertnosti. Bavite se sobom, na sve načine, da biste održali ravnotežu duha i tela.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 17. mart 23. mart

LJUBAV: Gledajući suštinu stvari, Lavovi će razumeti svaki aspekt svog života i ljubavi, a za one koji su sami – mogu se desiti uzbudljivi događaji vezani za učešće na javnim događajima i lepo poznanstvo sa osobom sa kojom se savršeno slažu. Uskoro će doći smirenost u odnosima sa najmilijima, pa iskoristite ovo da se prepustite porodičnim obavezama. Samo strpljenjem moći ćete da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Ako imate planove o kojima sa partnerom treba da razgovarate, morate biti obazrivi i prema njegovim emocijama i očekivanjima.

POSAO: Rizikujete da nezadovoljstvo vaših kolega dostigne vrhunac, ako i dalje budete neobazrivi prema njihovim doprinosima. Sad je odlično vreme da usporite, jer stižu vesti koje će vas promeniti spolja i iznutra. Čuvajte se nepotrebnih novih poznanstava, što dovodi do ulaganja i gubitka novca. Nemojte biti u iskušenju da se upustite u nepromišljene, neproverene poslovne poduhvate jer posledice mogu biti mnogo veće nego što inicijalno mislite.

ZDRAVLJE: Nedefinisane smetnje koje osećate mogu vas uplašiti, ali to su prolazne tegobe, izazvane vašim osećanjem da ne možete da se izrazite slobodno kao što želite. Za svaki slučaj se konsultujte i sa lekarom.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 17. mart 23. mart

LJUBAV: Ako ste i vi i vaš partner potpuno lagodni da međusobno delite sve najskrovitije nade i strahove, onda postoje sve šanse da vaš odnos podignete na potpuno nov, još intimniji nivo. Budite zahvalni zbog toga jer mnogo ljudi prođe kroz život, a da ništa slično ne doživi. Slobodne Device, analizirajte svoje postupke i budite kritični prema sopstvenim postupcima, ciljevima i težnjama. Razmislite o svojim koncepcijama za blisku budućnost i da li su u skladu s vašom prirodom i očekivanjima – ili su to ipak očekivanja okoline. Radite samo onako kako osećate i uživajte u stvarima koje vas ispunjavaju, ne dozvolite da vas mišljenja drugih sputavaju.

POSAO: Budite umereni u rečima koje utiču na ljude u vašem neposrednom okruženju. Nabijeni ste novom snagom i uspećete da nametnete drugima da ispoštuju vaše zahteve. Ipak, u ovom trenutku je važno da se uzdržite od donošenja važnih odluka za dugoročne promene. Sad je dobro vreme da preispitate neke od svojih biznis ideja i uverenja. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mada ste se malo ulenjili. Pokrenite se kroz zabavne stvari i poduhvate kako biste se uravnotežili. Držite se dalje od toksičnih osoba.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 17. mart – 23. mart, pročitajte i naš mesečni horoskop za mart.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Prolećne boje koje treba da se nađu na vašem modnom radaru ove sezone

Read Next

Протест испред ФПН-а због плаката против троје професора