Nedeljni horoskop: 16. jul – 22. jul

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

LJUBAV: U ovom periodu nećete imati strpljenja za partnera, i nećete ga dobro razumeti – komunikacija je na niskom nivou, a vi ste skloni osuđivanju i preteranim reakcijama, pa je bolje da odložite važne razgovore o delikatnim temama za kasnije. Slobodni Ovnovi su impulsivni, skloni zaljubljivanju, strastvenim uzletima i bolnim razočaranjima – ali ništa od toga vas neće dugo držati. 

POSAO: Vaš rad mogu ometati propusti i greške, kao i loš odnos sa kolegama i druge sitne i neočekivane prepreke. Izloženi ste kontroverzama koje ste sami kreirali, pa zato ostanite stabilni i pokažite mentalnu čvrstinu, da biste zadržali svoje pozicije i prebrodili nezgodan period. Sve što ste zacrtali i pokušavate da postignete po svaku cenu, staviće vaše strpljenje i istrajnost na ispit. Planovi će se menjati, dogovori propadati, realizacija odlagati.

ZDRAVLJE: Nervozni ste i napeti i pomeranje od svakodnevice negde u prirodu, što dalje od svih koji nešto traže od vas, biće vam pravi lek. Problemi sa nesanicom.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojim bliskim odnosima, kako ne biste došli u situaciju da se sukobljavate, ili nekog uslovljavate i ostanete bez njega, zbog svoje tvrdoglavosti. Planetarna energija dovodi vas u kontakt sa vašim osećanjima, pa ćete se uskoro umiriti i steći širu perspektivu, mada će drugi iskušavati vaše strpljenje i smirenost. Novim osobama u svom životu morajte postaviti granice u startu, ako želite da se odnos razvija na zdrav način. 

POSAO: Poravnanje planeta vas podstiče da odredite svoje ciljeve i osećaćete veliku želju da pokrenete nešto novo. Procenite situaciju i radite na svoj način i svojim tempom, ne dozvolite da vas neko ili nešto požuruje. Ako ste u nekom aspektu zanemarili svoje finansije, sada ćete imati koristi ako razmotrite sve čemu do sada niste pridavali pažnju. Krenite na put za koji mislite da će vam doneti priznanje i uspeh, naći ćete se okruženi zanimljvim i uticajnim osobama, koje mogu podržati vaše ideje i projekte. 

ZDRAVLJE: Mentalna stabilnost je na prvom mestu – možete osećati iracionalne strahove, anksioznost i sumnjičavost i osećati da nešto nije u redu. Preosetljivi ste i potrebno vam je opuštanje.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

LJUBAV: Ovaj period može da bude jedan od najpovoljnijih do sada za vaš lični život, jer vam Venera podstiče šarm i daje optimističko raspoloženje, pa ćete biti veoma zapaženi. Ako se razvijaju neka osećanja, nećete moći da ih sakrijete iza svoje ljubazne fasade, potrebno je da se suočite sa njima i da ih izrazite, ona negativna, kao i ona pozitivna. U partnerskim odnosima je vreme za razgovore koje ste odlagali i rešavanje problema koje ste zanemarivali. 

POSAO: Možete praviti pogrešne korake zbog rasejanosti i pretrpeti zasluženu kritiku. Problemi sa ljudima u poslovnom okruženju su realni i rešićete ih ako postupite tek nakon detaljne analize. Ne žurite i dva puta razmislite o svim svojim namerama i planovima. Ukoliko želite da završite neki posao i vidite rezultate, morate pokazati strpljenje i poslušnost. Poduhvati koje ste započeli mogu vam doneti dosta frustracija i nervoze, ali na duže staze vode ka uspehu. 

ZDRAVLJE: Promenite nešto u svojoj dnevnoj rutini, kako biste se manje iscrpljivali fizički i psihički. Više se odmarajte. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 16. jul 22. jul

LJUBAV: Za vas će ovaj period biti nezaboravan, dinamičan i bogat događajima koji mogu doneti značajne promene u vašem ličnom životu. Astralna energija stvara pravo raspoloženje da se osećate veoma željeno i potrebno. Procena ponašanja drugih, zaštitiće vas od grešaka u postupcima. Nemojte donositi neopozive odluke, pre nego što dobro razmislite o svim aspektima nekog odnosa. Ne pristajte na predloge koji vam u startu izazivaju nepoverenje i deluju vam preterano, stavite sebe na prvo mesto i nemojte činiti ništa zbog nekog drugog – ako to nije ono što činite jer baš tako želite.

POSAO: Izbegnite konfrontacije i sukobe, da ne biste skrenuli sa svog puta. Težite svojim ciljevima, ali ostanite fer i korektni. Ne izmišljajte probleme kojih nema – bolje je da predviđate uspeh, nego da zamišljate šta bi sve moglo da pođe naopako. Posle nezgodnog i izazovnog perioda dolazi uspeh i pozitivan ciklus, koji će potrajati neko vreme. Rešite probleme koji su prioritetni i naoružajte se strpljenjem. Slušajte svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je smireno i uredno okruženje da biste funkcionisali, a ako vam to nigde tako ne izgleda, uzmite odmor, idite u prirodu – tamo gde ima vode i zelenila pronaći ćete harmoniju. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kada Đoković uključi “beast mode” (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Modni brend Fendi prikazao nam je novu reviju, koja je pravi prikaz visoke mode iz snova – WANNABE MAGAZINE