Nedeljni horoskop: 14. oktobar – 20. oktobar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 14. oktobar – 20. oktobar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

LJUBAV: U vezi ćete postati ozbiljniji i odgovorniji, a to će vam pomoći da ojačate svoju ljubavnu ili bračnu zajednicu. Dobro razmislite o svojim narednim koracima i ne žurite da nastavite sa njihovom realizacijom. U ovom ciklusu morate biti oprezni kad donosite važne odluke i promene. Trenutni nivoi energije mogu na određeno vreme umanjiti vašu uobičajenu radost i sreću. Slobodni Ovnovi, stižu vam neočekivana nova poznanstva koja možda nećete moći da izbegnete, ali ako odlučite da ih negujete, steći ćete opšte divljenje. Proširite opseg svojih misli i počnite da analizirate mogućnost novog pravca. Poteškoće će neočekivano dovesti do toga da za sada promenite svoje trenutne planove.

POSAO: Imate konstruktivan uticaj na svoje kolege i to vam pomaže da uživate u veoma opuštenoj radnoj atmosferi. Planetarno poravnanje čini da želite da požurite stvari, ali morate pokazati strpljenje. Čini se da je uspeh u ovom periodu automatski, ali ne dozvolite da vas to uobrazi. Analizirajte svoja dostignuća ne samo u ovom trenutku, već i za ceo period, i otklonite sopstvene greške da biste izbegli kazne.

ZDRAVLJE: Osećate se dobro i puni ste energije. Rasporedite svoje snage i prioritete da se ne biste iscrpli i izbacite pojedine nezdrave navike.  nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

LJUBAV: Najbolji način za održavanje harmonije u porodičnom životu je komunikacija – razgovor o važnim pitanjima. U poslednje vreme vam je teško da kontrolišete svoje emocije. Pojava zabrinjavajućih nerešenih porodičnih problema sada je moguća, pa reagujte pre nego što bude kasno. Naučićete mnogo kada budete strpljivi, smireni jer će vam to omogućiti da više pažnje posvetite partneru. Slobodni Bikovi, ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se odlučite za određenu akciju. U ovom ciklusu ćete imati priliku da promenite određene oblasti svog života, a vrlo je izvesno da će vam u tome pomoći određena osoba – od koje to niste očekivali.

POSAO: Sad je savršeno vreme da završite već započeti posao. Ipak, razočaranja su za očekivati. Ne možete da pogodite šta neko misli, tako da ćete samo morati da budete strpljivi i sačekate dok ne dobijete jasniju perspektivu. Secirajte svoje postupke u toku proteklih dana i pokušajte da izbegnete problematično ponašanje. Ako vam bude ponuđeno poslovno putovanje koje uskoro treba da realizujete, nemojte ga odbiti.

ZDRAVLJE: Može vam se javiti zdravstveni problem koji vas odavno nije mučio – loše varenje, migrena. Ustalite dnevnu rutinu i uvedite zdravije navike.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, mnogi od vas će primetiti aktiviranje intenzivnih ljubavnih osećanja i događaja, ali morate uzeti u obzir trenutne aspekte planeta sa Neptunom – planetom iluzija – koji, iako su harmonični, nose potencijalno lažnu energiju. Blizanci u vezi, izbegavajte nove kontakte jer mogu negativno uticati na vašu stabilnu vezu. Ako osećate da postoji određena barijera za izražavanje vaših stvarnih osećanja, možda ćete morati da to istražite samoanalizom, kao i razgovorom sa partnerom. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema u vezi sa vašim zajedničkim planovima doći lako.

POSAO: Pažljivo se pripremite za svoje poslovne sastanke. Trenutne planetarne energije će vas učiniti strpljivijim što će vam ići u korist. Nemojte podleći emocijama jer rizikujete da pokvarite odnose sa kolegama i saradnicima. Pokušajte da izbegnete radnje za koje znate da vam neće doneti željeni uspeh. Budite racionalni i ne trošite novac bez dobrog razloga. Nije u vašem najboljem interesu da pravite nagle promene u ovom trenutku. Budite taktični.

ZDRAVLJE: Napetost može uzrokovati glavobolju i nesanicu, pa pokušajte da se relaksirate na proverene načine – odlazak u prirodu, pojačan fizički napor, a zatim topla kupka i opuštanje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

LJUBAV: Shvatićete da je vašoj vezi potrebna promena da bi ostala sveža i živa, ali da biste došli do ove faze, prvo morate da priznate nekoliko stvari o određenim emocijama koje pokušavate da ignorišete. Dobro je s vremena na vreme zastati i razmisliti o onome što se dešava. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima. Iako ćete možda biti u iskušenju da uradite nešto drastično, velike su šanse da ćete usvojiti razuman pristup i postepeno unositi promene. Trenutak je pogodan za putovanje sa partnerom koje uključuje početak novih aktivnosti, posebno ako je u inostranstvu. Ne pravite kompromise sa sobom kako ne biste izgubili verne prijatelje i pokazali slabost prema najbližim ljudima. Slobodni Rakovi, čuvajte se nepoverljivih ljudi koje ste isprovocirali svojim postupcima i neispunjenim obećanjima. Astralni uticaj može da vas podstakne da izrazite šta zaista osećate prema nekome vama dragom.

POSAO: Otvoren razgovor sa kolegama pomoći će vam da otklonite napetost i stres. Ako nešto ide protiv vaše volje, postajete dosadni i razdražljivi, pa se potrudite da to promenite, jer može uticati na pravac potencijalnih dogovora. Period je ispunjen planovima i novim nadama. Ipak, suočićete se sa ozbiljnim finansijskim problemima ako ne budete oprezni u toku ovog perioda. Razmislite o ispravnoj taktici ponašanja i budite precizni u svojim zahtevima.

ZDRAVLJE: U ovom periodu se mogu pojačati pojedine hronične smetnje, pa se posavetujte sa lekarom. Morate napraviti vreme za svakodnevni odmor i opuštanje.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

LJUBAV: Slobodni Lavovi, ovaj period obećava mnogo prilika za ljubav, flert i zabavu, a komunikacija će u svemu tome igrati važnu ulogu. Lavovi u vezi, moguće je da trenutno želite da ostanete sami sa svojim mislima, jer ste umorni od previše razgovora sa ljudima, dok i partner ne uviđa da vam je potreban odmor. Rešenje je, ponovo, komunikacija! Pored ovoga, vaš uspeh može biti razlog za razmenu uvreda izazvanih zavišću bliske osobe. Vaši poduhvati neće biti dobro cenjeni ako ih unapred ne razmotrite. Sada je vreme da izgradite svoje buduće planove. Ne očajavajte, jer promene sad svakako idu u vašu korist. Ako ih načinite, budite fleksibilni da se nosite sa novonastalom situacijom.

POSAO: Ne započinjite novu aktivnost na poslu ako je niste detaljno razmotrili. Tvrdoglavost vas može sprečiti da ispravno procenite situaciju, a možete iskusiti i veću meru razočaranja ako ne pokažete strpljenje i samokontrolu. Da biste to izbegli, ni sa kim ne razgovarajte o svojim namerama. Pokušajte da procenite događaje objektivno i bez predrasuda. Poboljšajte svoju finansijsku situaciju pripremom i potpisivanjem ugovora sa bankarskim institucijama. Napravite korak ka postizanju svojih ciljeva i ideja koje su već razvijene.

ZDRAVLJE: Zdravi ste, iako možete imati povremene smetnje koje se tiču pritiska ili hormonske nestabilnosti. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 14. oktobar 20. oktobar

LJUBAV: Turbulentne okolnosti oko vašeg ljubavnog života će se verovatno usporiti, a zvezde vam savetuju da ne pokušavate da ubrzate događaje, pa pustite da sve ide svojim redom, a kasnije ćete videti da je to bila najbolja strategija. Budite strpljivi, šta god da se dešava oko vas. Ne dozvolite da pokvarite svoje raspoloženje zbog žurbe koja vas je omela. Slobodne Device, netačni saveti mogu uticati na vaše dejtove i razgovore ako verujete svemu bez prethodnog razmatranja. Radujete se korisnim promenama. Nebeski uticaji vas podstiču da smišljate sve vrste planova i šema kako biste privukli nečiju pažnju. Što više proširite sve aspekte svog mentalnog, emocionalnog i fizičkog života, to bolje.

POSAO: Obradovaće vas neočekivana zarada, jer je davno završen posao sa odličnim rezultatima – dobra ocena vašeg profesionalnog potencijala. Očekuje vas period prosperiteta koji će se pamtiti po rešavanju mnogih problema. Uvek je dobro proceniti svoje postupke, kao i postupke kolega. Moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima. Bolje je napustiti neočekivana putovanja jer možete propustiti važne sastanke potencijalne za budući uspeh. Ne bi trebalo da pregovarate o kreditima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, imate dovoljno energije za sve izazove. Nastojte da se dovoljno odmarate i urednije živite.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za oktobar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Vekić u polufinalu: Jedan od pet najtežih mečeva u karijeri – Sportklub

Read Next

WEmpower: Anđelka Tomašević