Nedeljni horoskop: 14. januar – 20. januar – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

LJUBAV: Moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u porodici. Vaša preterana emocija i osetljivost na sve vam mogu naškoditi. Astralno poravnanje vas podstiče da usporite i cenite ono što imate. Vaši uspesi su zagarantovani, zahvaljujući onima koji vas podržavaju. Vreme je za zimski odmor s partnerom na nekom posebnom i lepom mestu. Promena najpozitivnije vrste je u vazduhu, samo budite strpljivi. S dragim osobama delite i pričajte samo ono najpotrebnije – ako već ne možete da ćutite.

POSAO: Očekujte materijalni uspeh. Osećaćete se u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće poslovne planove. Počnite da analizirate svoje motive za usvajanje određenih obrazaca ponašanja kako biste stvorili novu perspektivu.

ZDRAVLJE: Osećanja vas opterećuju, kanališite ih kroz fizičku aktivnost. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

LJUBAV: Sa partnerom ćete uživati u sreći uprkos poteškoćama na zajedničkom putu. Trenutni planetarni aspekt ukazuje na to da veoma pažljivo razmišljate o svojim osećanjima. Razmislite o tome da se dobro ojačate sa više strpljenja, posebno sada. Družite se sa porodicom i prijateljima jer je to od neizmerne važnosti za obe strane – posebno u ovom globalno neizvesnom periodu. Očekujte prijatno iznenađenje od partnera. 

POSAO: Prihodi su odlična polazna tačka za stabilizaciju vašeg materijalnog položaja. Planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste, u pogledu posla, zaista povezani sa pravim ljudima. Verujte svojoj intuiciji i donosićete prave odluke.

ZDRAVLJE: Rasporedite svoju snagu da se ne biste iscrpeli i ostali bez energije. Ne zapostavljajte sadržaje koji vas opuštaju i pronađite vreme za samoću i tišinu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

LJUBAV: Porodične svađe ne treba da vas brinu, jer ponekad u teškim trenucima ljudi kažu stvari koje ne misle. Rizikujete da uništite stabilnu ljubavnu vezu ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Pozitivne promene su moguće ako razmislite o svojim postupcima i budete pažljivi pri biranju reči. Ne očekujte da će brzo rešavanje problema u pogledu vaših ličnih planova doći lako. Prekinite sva štetna poznanstva i prijateljstva bez scena i agresije. Potražite saveznike.

POSAO: Ako imate sopstvenu proizvodnju, uspeh je zagarantovan. Sad je prilika da uradite stvari koje već duže vreme planirate. Pratite svoje srce, a novac i prilike će uslediti prirodno.

ZDRAVLJE: Prvo rešite akutne probleme, pa se onda pozabavite hroničnim, istražujući njihove dublje uzroke. Ukoliko imate terapiju, možda je potrebno da je promenite ili prilagodite. nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 14. januar 20. januar

LJUBAV: Za one koji su u partnerskom odnosu, ovaj trenutak je neprikladan za spor zbog vaše sve veće nestrpljivosti. U slučaju prepirke s partnerom, ovaj put bolje prećutite jer ćete reći ono što ne mislite. Zapamtite da vaš šarm može stvariti čuda, ali nemojte se oslanjati samo na njega da biste postigli svoje ciljeve. Pripremite se za neprijatne vesti koje se odnose na probleme u životu dobrog prijatelja. Analiza vam pomaže da postignete potrebne standarde u vašim odnosima. Ne odbijajte pomoć.

POSAO: Dobićete iznenađujuću poslovnu ponudu, koja će vam dodatno ukazati da morate da pazite na novac. Onima koji su trenutno bez posla – smeši se veoma lepa prilika.

ZDRAVLJE: Potrebne su vam promene na ličnom planu, u vašim stavovima i razmišljanjima – uvedite neku duhovnu disciplinu i praktikujte je redovno. Vodite računa o tome šta jedete i više se krećite.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo su novi modni trendovi koje ćemo voleti u 2022. godini! – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 15. januar