Nedeljni horoskop: 13. januar – 19. januar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 13. januar – 19. januar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 13. januar 19. januar

LJUBAV: U vašoj kući ljubavi će se desiti veoma povoljni trenuci, koji će povećati vaše urođene strastvene sklonosti. U ovom periodu ste ispunjeni strpljenjem i mirom. Uživate u opuštanju sa partnerom, maženju i provođenju vremena bez opterećujućih razgovora. Iskoristite svoje slobodno vreme da razmislite o putovanju ili odmoru van zemlje. Promene su korisne ako nisu iznenađujuće i ako ste spremni za njih. Slobodni Ovnovi, moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima. Oslobodite se pogrešnih shvatanja i budite realni, nemojte očekivati da će se desiti trenutak iz romantičnih filmova, već predano radite na sebi i pružite šansu drugima – možda se prijatno iznenadite.

POSAO: Pokažite inicijativu na radnom mestu ako ste uvereni da su vaše ideje profitabilne. U ovom trenutku morate pustiti svoju intuiciju da vodi put i bićete uspešni. Možda bi bilo bolje da usporite umesto da ubrzate, jer ne želite da prebrzo uskočite u bilo šta i onda otkrijete da ste pogrešili. Pazite na prevare zbog kojih možete izgubiti veću količinu novca. Promene sada idu u vašu korist.

ZDRAVLJE: U ovom periodu ste sposobniji nego inače da upravljate svojim osećanjima, pa iskoristite to da osnažite svoju dnevnu strukturu – uvedite zdravije navike, o kojima već neko vreme razmišljate.
nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 13. januar 19. januar

LJUBAV: Pronašli ste srodnu dušu, pa ne možete da verujete da vam se dešavaju situacije kakve ste čitali u knjigama. Radujete se novim iskustvima sa partnerom, koje vas mentalno i fizički oplemenjuju. Svakako nađite vremena i strpljenja i razmislite o tome da se obogatite novim saznanjima o svom duhovnom i intelektualnom rastu. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima. Predstoji vam zajedničko putovanje koje će ustoličiti vaš odnos. Slobodni Bikovi, nestrpljenje i eksplozivno ponašanje vas povređuju. Zvezde vas mole da ne budete u iskušenju da započnete nove poduhvate na ličnom planu. Ujedno poručuju da možete započeti veoma lep odnos, samo ako date šansu.

POSAO: Izbegavajte pokušaje neprijatelja da vas skrenu sa profesionalnog puta. Ono što vam je sada potrebno više nego ikad pre je smirenost i strpljenje. Suočavaćete se sa poteškoćama i neuspesima koje ste sami izazvali, zato preuzmite odgovornost. Ne trošite bez razmišljanja, iako ste zadovoljni zaradom. Ovaj period će ipak biti vezan za loše vesti koje morate prihvatiti sa smirenošću.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem odslikavaju stanje vašeg unutrašnjeg disbalansa. Harmonizujte svoj dnevni raspored – kad više radite, više odmarajte, kad mnogo brinete, više se opuštajte.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 13. januar 19. januar

LJUBAV: Slobodni Blizanci, Pluton može da deluje nepredvidivo, tako da će vam biti potrebno više snage i komunikacionih sposobnosti da iskoristite njegovu energiju i da je razvrstate u željenom pravcu – moraćete da promenite način na koji razmišljate o ljubavi i da uspostavite nova lična pravila. Blizanci u vezi, rizikujete da uništite stabilan odnos ako ne pokažete potrebnu smirenost i staloženost. Skloni ste da svoje emocije držite pod kontrolom, ali u poslednje vreme ste vrlo ishitreni i nepredvidivi, pa bi bilo najbolje da razgovarate sa partnerom. Ne dozvolite da su neočekivani postupci uzrok komplikacija u odnosima sa bliskima. Neprijatne vesti mogu vam radikalno promeniti život.

POSAO: Sastanak sa vašim partnerima se može očekivati ako imate zajednički interes, ali budite strpljivi i praktični u komunikaciji. Imajte na umu da je otvoren, prijatan odnos sa kolegama ključni deo vašeg uspeha. Tokom ovog perioda nećete biti u najboljem raspoloženju i biće vam teško da pobudite bilo kakav entuzijazam za ono što sledi. Vaši planovi će se ostvariti ako budete spremni na rizik. Pravilna procena će vam pomoći da donesete prave zaključke i preduzmete neophodne radnje. Poslovni pozivi zaslužuju vašu pažnju i doneće vam dobru zaradu u narednim danima.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, puni ste energije za sve što vam predstoji. Ipak, prištedite se malo i rasporedite svoje snage, tako da vam ostane vremena za opuštanje i odmor.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 13. januar 19. januar

LJUBAV: Trenutni planetarni aspekt izaziva raspoloženje duboke zamišljenosti, što vas može podstaći da detaljno razmislite o tome šta želite da vam se dogodi u životu. O ovome razgovarajte sa partnerom, koji primećuje da ste u poslednje vreme distancirani, ali ne želi da vam staje na žulj. Moguće je da komplikujete vaš odnos, zbog nepažnje i neprestanim razmišljanjem o sebi. Planetarni aspekt ukazuje na to da je teško biti strpljiv u vezi sa stvarima koje vas muče. Tenzije oko vas mogu se pojačati ako verujete u neprijatne vesti koje su izmislili oni koji vam ne žele dobro. Slobodni Rakovi, zamišljeni ste i zagledani u sebe. Bićete u situaciji da preispitate svoje krute stavove; bićete pozvani da pokažete toleranciju i razumevanje mišljenja i postupaka, koji nisu deo vašeg sistema vrednosti.

POSAO: Potrebni su vam privatnost i fokus da biste rešili svoje poslovne probleme. Da biste bili uspešni u poslovnom svetu, morate da naučite da iskusite neuspeh. Napravite promene koje će postati odskočna daska za dostizanje novih vrhunaca. Pripremite se da izvršite svoje planove koje odavno želite da ostvarite. Pohlepa vam šteti.

ZDRAVLJE: Moguće pogoršanje hroničnih smetnji. Ukoliko imate terapiju, možda je potrebno da je pojačate ili prilagodite, ali nemojte to činiti na svoju ruku, konsultujte lekara.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 13. januar 19. januar

LJUBAV: Slobodni Lavovi, ako se čini da neko ne reaguje na vaše zavođenje i osećate da ste opsednuti dotičnom osobom, možda bi bilo najbolje da svoju pažnju usmerite na drugo mesto – kako ne biste gubili na samopouzdanju. Lavovi u vezi, budite strpljivi i uviđavni za intenzivne promene raspoloženja partnera i dragih ljudi, uključujući i svoje. Burne emocije vas sprečavaju da budete tolerantni prema partneru. Potrebna je hrabrost da se bude iskren, otvoren i ranjiv da bi se promena omogućila. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva koliko možete. Možda će vam zajedničko putovanje pomoći da se okrepite.

POSAO: Da biste izbegli gubitke, ne potpisujte ugovore, posebno ako su u vezi sa bankarskim i finansijskim institucijama. Ne morate stalno trčati i sve doživljavati kao da je hitno, iako vam nadređeni sve tako predstavlja. Do vas je kako ćete pristupiti poslu, pa se ne uzbuđujte previše. Vaša sposobnost da pravilno rasporedite svoje vreme doneće vam veliku korist i priznanje. U bliskoj budućnosti, određeni događaj bi mogao da napravi veliku razliku i podstakne stvaranje zanimljivih promena.

ZDRAVLJE: Emotivni pritisak prouzrokuje telesni – možete osećati bolove u vratu i ramenima, a i sami znate da se to dešava kad ste napeti. Pronađite način da se relaksirate, mentalno i fizički.

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 13. januar 19. januar

LJUBAV: Slobodne Device, uticaj planeta generiše šarm, strast, intenzitet i dramatičnost, a takođe donosi transformaciju kroz duboke emocionalne reakcije. Odbacite želju da se istaknete pred onima kojima nije stalo, već se posvetite sebi. Device u vezi, planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude u pogledu partnera. Stoti put ćemo ponoviti – razgovarajte! Samo tako ćete rešiti svaki problem, znajući na čemu ste. Uskoro ćete možda iskusiti veliku dozu neraspoloženja, a ne mnogo sreće, ali to će biti kratkotrajno. Neka vam to posluži kao lekcija da grešku ne ponavljate.

POSAO: Nemojte se momentalno ljutiti na nadređene ako vam nešto prigovore, i oni su ljudska bića i, kao i vi, žele da posao bude bolji. Možete zakazati razgovor sa njima kako biste rešili ono što vas muči. Ako to ne urodi plodom, opcija za drugi posao je pregršt. Na vaše iznenađenje, zvezde nalažu da ćete možda dobiti ponudu za novu poziciju koja obećava profesionalni razvoj u novim pravcima. Dočekaće vas neočekivani uspesi, iz kojih ćete izvući mnogo mudrosti.

ZDRAVLJE: Pod stresom ste i počinjete da osećate posledice. Opustite se, savetuju planete, sve prepreke ćete lako prevazići, ako se ne brinete i ne nervirate.

Ako vam se dopada naš nedeljni horoskop: 13. januar – 19. januar, pročitajte i naš mesečni horoskop za januar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Emily in Paris se vratila, a sa njom i uvrnuta moda – kako je stil likova evoluirao

Read Next

Ekskluzivno! Džon Mekinro za Telegraf: “Novak je napravio odluku koju mnogi ne bi doneli”