• January 25, 2022

Nedeljni horoskop: 12. novembar – 18. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

LJUBAV: U partnerskim odnosima u ovom periodu može biti dosta prizemnog, sa čime inače teško izlazite na kraj, ali sada možete proširiti perspektivu i otkriti da je dobro što ste usmereni na bazične potrebe i probleme, jer je u tome temelj za razvoj odnosa i dublje povezanosti sa partnerom. Ako ste sami, budite oprezni u komunikaciji, pokušajte da ne gubite strpljenje sa članovima porodice i držite na distanci osobe koje vam laskaju, a koje ne poznajete dobro. 

POSAO: Ako imate finansijski odgovoran položaj na poslu kojim se bavite, budite oprezni prilikom potpisivanja ugovorenih investicija. Ukoliko razvijate neki projekat, možete doživeti veliki uspeh. Zvezde u ovom periodu ne preporučuju pozajmljivanje novca, niti putovanja. U vašem životu se pokreću velike promene na svim nivoima i vi samo treba da budete prisutni u realnosti. 

ZDRAVLJE: Zabava i rasterećenje od obaveza, najbolji je recept za održavanje dobrog zdravlja i nivoa energije. Dozvolite sebi provod i opuštanje.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

LJUBAV: Možete se suočiti sa svojim predrasudama i stereotipima, koji predstavljaju prepreku u bliskosti sa partnerom i možete odjednom uvideti koliko ste bili neslobodni i pod uticajem pogrešnih uverenja o ljubavi i odnosima. I možete to veoma uspešno prevazići. Ako ste sami, imaćete puno prilika za udvaranje, flert i zabavu, ali zvezde savetuju da ostanete na distanci i ne upuštate se u avanture. 

POSAO: Na poslovnom planu će vam ljubaznost i šarm biti od koristi, a zvezde savetuju da se rasteretite koliko god možete, da biste oslobodili um za pronalaženje konstruktivnih rešenja. Želje vam se mogu ostvariti ako razmišljate smireno, otvorenog uma, sa kreativnim pristupom. Period je takav da vam je nivo entuzijazma nizak, pa se držite rutine i pojednostavite izvršenje svih aktuelnih zadataka, kako biste održali stabilnost i jasnoću. Finansije se mogu popraviti u ovom periodu, a ako se bavite umetnošću, bićete vrlo nadahnuti i produktivni. 

ZDRAVLJE: U ovom periodu vam samoća neće prijati, pa je dobro da organizujete neko druženje, izlet, zabavu, to će vas relaksirati i obnoviti energiju. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

LJUBAV: Morate da promenite način na koji shvatate ljubav i ono što očekujete od partnerskog odnosa, a za to ćete imati podršku planeta i priliv energije koju ćete moći da usmerite u pravcu ličnog razvoja i svesti o svojim stvarnim potrebama u ljubavi. Ako ste sami, možete sresti osobu koja će uticati na vas da steknete nove uvide i drastično promenite svoje stavove, u pravcu oslobađanja od nametnutih standarda i postavljanja sopstvenih. 

POSAO: Ako se bavite pitanjima vezanim za politiku, izbegavajte sukobe, jer vas drugi lako mogu isprovocirati. Zadržite pozitivan stav bez obzira na sve što se događa oko vas, pa ćete lakše prebroditi teškoće. Budite strpljivi, izađite u susret svakome ko traži pomoć i podršku i ne pokušavajte da budete ispred događaja, nego ostanite malo povučeni i posmatrajte. Za neke promene još niste spremni, ali moći ćete da počnete sa ostvarenjem svojih planova uskoro. 

ZDRAVLJE: Izbacite ili smanjite neke štetne navike, počnite da vežbate, obezbedite sebi dovoljno sna. Uredan život će pomoći da ostanete zdravi. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 12. novembar 18. novembar

LJUBAV: Pozitivni događaji su pred vama – ako ste sami, imaćete prilike za prijatna i inspirativna druženja, ali i za sudbonosni susret, koji može pokrenuti ljubavni roman (ne obavezno sa novom osobom u vašem životu). U partnerskim odnosima možete biti iznenađeni partnerovim zamerkama da ste obuzeti sobom i da ga zapostavljate. Prihvatite kritiku i postarajte se da pružite voljenoj osobi ono što joj je potrebno i što joj nedostaje. 

POSAO: Na vrhuncu ste svojih sposobnost, blistavi ste i harizmatični, pa ćete imati slavne trenutke u ovom periodu i dobićete zaslužene pohvale i priznanja. Teškoće koje su pred vama, rešavajte odlučno i bez odlaganja, ali pokažite taktičnost i strpljenje u komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima. Ozbiljnost i odgovornost prema obavezama su ključ uspeha u ovom periodu. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate i imate dovoljno energije za sve što vam predstoji. Slušajte svoj organizam i svoju intuiciju. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sautgejt: Formalnost? Moramo da uzmemo taj bod – Sportklub

Read Next

Supermodel Bella Hadid se otvorila i na Instagramu progovorila o mentalnom zdravlju i svojoj borbi sa anksioznošću