Nedeljni horoskop: 11. novembar – 17. novembar – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 11. novembar – 17. novembar za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

LJUBAV: Budite fleksibilni u svojoj vezi kako ne biste kasnije žalili što ste izgubili odnos kakav se danas retko ostvaruje. Krenite na putovanje sa partnerom samo ako ste sigurni da će vas ispuniti lepim uspomenama. U ovom periodu vam porodične svađe mogu pokvariti raspoloženje, pa se ne konfrontirajte ako to nije neophodno. Posvetite više pažnje svojim ukućanima. Slobodni Ovnovi, promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu, povoljnu fazu u vašem životu. Prestanite da razmišljate o tome kako je nekad bilo, i analizirajte koliko imate sada, a zatim razmislite šta želite da uradite sa svojom budućnošću.

POSAO: Da biste ostvarili svoje ciljeve, ne gubite vreme na besmislene aktivnosti, već se smirite i preuzmite odgovornost za svoje postupke i zadatke. Oni koji se bave nekretninama i trgovinom biće uspešni. Budite strpljivi i praktični u komunikaciji. Nemojte preterano analizirati scene i razgovore iz prošlosti. Očekujte prihode.

ZDRAVLJE: Dobrog ste zdravlja, ali ste iscrpljeni, pa svaki trenutak koristite za odmor. Nemojte forsirati treninge, ali ni ne dozvolite sebi da čitave dane provedete sedeći ili ležeći. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

LJUBAV: Slobodni Bikovi, budite oprezni kome poveravate svoje intimne informacije jer se naizgled prijatni trenuci koje delite sa određenom osobom ubrzo mogu pretvoriti u intrige, svađu i spletke. Vodite se onom narodskom – triput meri, jednom seci. Bikovi u vezi, samo strpljenje u odnosu sa partnerom će vam doneti osećaj unutrašnjeg mira. Planetarno poravnanje vas podstiče da izrazite kako se osećate, a ako ste potiskivali određene emocije, biće vam jasno da ih više ne možete prikrivati ni za trenutak. Uvek je dobro proceniti svoje postupke i postupke onih oko vas. Tenzije iz okruženja se mogu pojačati ako verujete u neprijatne vesti koje su izmislili vaši neprijatelji. Izbegavajte manifestacije agresije.

POSAO: Ne ulazite u spor ni sa kim na radnom mestu, čak i ako su vaše optužbe na mestu. Veoma ste blizu ostvarenju postavljenih ciljeva, ali magla skriva skori uspeh od vaših očiju. Nebeska energija ciklusa otkriva da je vašim planovima potreban novi pravac, ali ga nećete otkriti ni u jednoj od uobičajenijih aktivnosti koje praktikujete. Napravite detaljnu procenu svojih postupaka i ponašanja. Svaka profesionalna transformacija sada će samo promeniti stvari nabolje. Budite spremni na poteškoće sa kojima se lako nosite ako ostanete mirni i pokažete čvrstinu uma.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite sebi da doživite burnout. Kad se osetite preopterećno, krenite u šetnju ili se posvetite treningu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

LJUBAV: Onima koji su pronašli svog partnera savetuje se da ne donose ishitrene zaključke koje se tiču irelevantnih stvari za koje mislite da vam “kvare” odnos, već da otvoreno popričaju sa svojim partnerom. Recite šta vam smeta, postavite granice, ali ispoštujte i njegove. Potvrdite kontrolu nad svojim emocijama, a ako je moguće, možda bi bilo najbolje da sačekate da se malo ohladite pre nego što preduzmete sledeći korak. Zvezde predlažu da krenete na put sa partnerom, čak i na jednodnevni izlet jer će vam i to pomoći da se opustite, ali i dodatno zbližite. Slobodni Blizanci, pazite da nekoga ne povredite jer niste u situaciji da mu se posvetite. Stižu vam neočekivani novi kontakti i možda nećete moći da ih izbegnete, ali ako odlučite da ih sačuvate, steći ćete opšte divljenje.

POSAO: Nemojte razgovarati o proširenju poslovanja ili promeni posla jer bespotrebno prenagljujete, pa ćete biti lišeni podrške. Ne dozvolite da emocije pokvare vaša dosadašnja dostignuća. Nemojte žuriti sa odlukom; samo iskažite strpljenje i slušajte svoje srce. Očekujte poteškoće u postizanju uspeha iz snova. Držite do sebe, jer vaša lakovernost i podložnost uticaju mogu biti razlog da se odreknete svojih principa i ne uspete u onome što je planirano. Budite fleksibilni da se nosite sa svakom novonastalom situacijom.

ZDRAVLJE: Vodite računa o ishrani, naročito ako posećujete događaje ili slavlja. Nemojte se prejedati. Mera je najbolja, poručuje Aristotel.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

LJUBAV: Ljubavi pristupate veoma ozbiljno, ali Venera utiče na vas i uskoro ćete osetiti neodoljivu želju za slobodom, koja vam predskazuje ljubavne avanture, nova iskustva, pa čak i zanimljivo poznanstvo. Budite strpljivi i puni razumevanja za intenzivne promene raspoloženja bližnjih. Obično ste veoma suzdržani u pogledu svojih osećanja, radije se sakrijete iza cinizma ili druge fasade, ali i to će se uskoro promeniti. Sukobi u porodici nisu predviđeni, porodična atmosfera će biti opuštena i prijatna. Obradovaće vas vesti o predstojećim srećnim događajima. Slobodni Rakovi, biće poteškoća koje zahtevaju obaveznu istragu vašeg dosadašnjeg ponašanja. Ne dozvolite da vas impulsivna osećanja pokolebaju da uočite prave osobine onih sa kojima planirate ozbiljniji odnos. Vaše putovanje će biti nezaboravno, pogotovo ako idete kod starog prijatelja. Budite odgovorni za svoje postupke.

POSAO: Problemi s novcem će vam verovatno biti u prvom planu, jer će mnogi od vas doživeti nezadovoljstvo onim što je profesionalno postignuto. Vaša moć je razlog za zavist kod drugih ako preterujete sa hvalisanjem. Odložite donošenje važnih odluka jer ste zbunjeni, nestrpljivi i možda nisu ispravne. Sada je vreme da izgradite svoje buduće planove. Mala analiza donosi fascinantne uvide.  Sada je bolje razumeti svoje loše ponašanje i osloboditi se svojih briga.

ZDRAVLJE: Čuvajte se bolesti i izbegavajte velika okupljanja. Ne zaboravite dnevni unos vitamina i dovoljno sna, inače rizikujete da se prehladite.

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

LJUBAV: Ako ste trenutno sami, dobijaćete mnogo znakova pažnje od drugih, ali budite sigurni da pažljivo izaberete potencijalnog partnera. Trenutno planetarno poravnanje može stvoriti osećaj sukoba u vama. Bićete u iskušenju da prerano započnete nove aktivnosti, koje možda neće biti toliko plodne kao što se nadate, zato budite strpljivi za sada. Lavovi u vezi, moguće je da ćete se u narednom periodu suočiti sa poteškoćama u odnosu sa partnerom. Možda ćete biti primorani da usporite i razmislite kuda vaša situacija zapravo ide, pa otvoreno razgovarajte, umesto da patite u tišini. Ako imate vremena za zajedničko putovanje, iskoristite priliku. Zvezde vam daju samopouzdanje da pravite veće planove u budućnosti.

POSAO: Budite oprezni na svom radnom mestu da ne biste komplikovali odnos sa kolegama i nadređenima. Nestrpljivi ste da započnete novi projekat, ali morate biti strpljivi jer razne kockice moraju da se poklope. Misli su vam zauzete hitnim poslovima i rasejani ste. Sa druge strane, sve što započnete donosi vam korist i prihod, kao i priznanje. Imaćete priliku da primenite toliko potrebnu promenu u svoj život. Budite hrabri.

ZDRAVLJE: Ne dozvolite ambicijama da preuzmu primat nad vašim mentalnim zdravljem. Odlazite s posla na vreme, okružite se dragim ljudima, radite ono što volite i odmarajte!

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 11. novembar 17. novembar

LJUBAV: Nesporazumi i razočaranja u ljubavi u ovom periodu nisu za potcenjivanje, pa pokušajte da objektivno shvatite okolnosti. Skloni ste da verbalno napadate bez valjanog razloga. Planetarna energija sada može biti odlučujući faktor u načinu na koji percipirate situacije, tako da u ovom trenutku nemojte donositi nikakve presude, radije sačekajte određeno vreme kad ste smireni i svoji. Možda ćete se toliko uključiti u proces analitičkog razmišljanja da zaboravite da vaša prava snaga leži u vašoj intuiciji i osetljivosti. Ne bežite od stvarnosti. Slobodne Device, nemojte ulaziti u novi odnos ako još uvek niste preboleli prethodni, jer ćete time dodatno povrediti i sebe i simpatiju. Radite na sebi – u svakom smislu; uvek nađite vreme za ono što volite.

POSAO: Privrednici koji imaju odgovorne finansijske položaje treba da budu oprezni prilikom potpisivanja ugovorenih investicija. Možda ćete morati da budete strpljivi sa svakim ko pokušava da vas provocira. Vaša staloženost će vam doneti uspeh. Ne dozvolite da vam povećana težnja za materijalnim uspehom donese neprijateljski stav i probleme u komunikaciji. Promene koje razmatrate omogućiće vam da završite davno započete zadatke. Imate priliku da ostvarite sve svoje planove i ideje ako se dovoljno koncentrišete.

ZDRAVLJE: Čuvajte leđa, ne pravite nagle pokrete i ne nosite stvari koje su vam preteške.

Ako ste uživali u našem nedeljnom horoskopu, pročitajte i naš mesečni horoskop za novembar.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

#sextalk: Seksualna meditacija – tajna vaših najboljih orgazama

Read Next

Lalatović udario na Lazetiće: “Lako je kada ti brat sedi u Fudbalskom savezu, pa ga se sve sudije plaše”