Nedeljni horoskop: 11. mart – 17. mart – WANNABE MAGAZINE

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

LJUBAV: Sakrivate svoje prave emocije, ali uskoro ćete poželeti da kažete ono što već dugo osećate. Otpustite kontrolu i budite strpljivi – i sa sobom i sa partnerom. Postaćete svesni da nešto mora da se promeni u vašem životu. Putovanje s partnerom, čak i po kišnom danu, biće osvežavajuće. Slobodni Ovnovi, ako ste dogovorili dejt, nemojte ga otkazivati. Izbegavajte nova poznanstva jer vam neće doneti ono što želite.

POSAO: Uspeh je vaš ako se ne plašite da rizikujete. Podržite prijatelja u njegovoj nameri da započne posao, ali samo ako ste finansijski stabilni. Mala analiza donosi fascinantne poslovne uvide. Budite hrabri da se latite novih poduhvata.

ZDRAVLJE: Iskažite ljubav prema sebi negom i uživanjem – masaža, frizer, sauna. Malo luksuza će podići vaše samopoštovanje i doneti neophodno opuštanje vašim nervima i telu. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

LJUBAV: Po svaku cenu pokušajte da budete staloženi, jer se čini da ste u ovom periodu posebno vatreno i avanturistički raspoloženi. Sada je dobro vreme da preispitate pojedine ideje i uverenja u vezi sa vašom trenutnom emotivnom situacijom (budućnošću vaše veze). Nebeska konfiguracija vam savetuje da ne putujete na velike udaljenosti, već se odlučite za izlet s partnerom po zemlji. Ipak, očekujte vesti za problem koji su prouzrokovali neispunjena obećanja i obaveza. Pazite da nekoga ne povredite svojim rečima i ne namećite svoje mišljenje.

POSAO: Novac vam predstavlja veoma privlačan predlog, kao i misao o tome kako ga steći u većim količinama. Početni napori koji će vam odvratiti pažnju od potencijalnih problema doneće vam budući prosperitet. Zakažite sastanak sa nekim ko vam može pomoći da ostvarite svoje ciljeve i ambicije.

ZDRAVLJE: Vreme je da počnete da se bavite korenitim promenama – od ishrane, preko vežbanja do uvođenja duhovne prakse – kako biste pronašli svoj mir i zadovoljstvo. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

LJUBAV: Partner vas nervira, ali odložite donošenje važnih odluka jer ste zbunjeni i nestrpljivi, pa sa njim otvoreno razgovarajte. Sve mu recite šta vas muči. Razgovor možda neće biti prijatan, ali ćete oboje znati na čemu ste. Možda se osećate kao da balansirate na ivici provalije, ali možete preduzeti brzu akciju da napravite promenu i to možete učiniti na takav način da ono što se dešava zaista poboljša vaš život. Ne iskazujte sebičnost, jer to vaši bližnji neće tolerisati. Slobodni Blizanci, razmislite o uspostavljanju novih odnosa, ujedno se baveći stvarima koje iskazuju vašu kreativnost.

POSAO: Radite na novoj ideji ili projektu koji će vam doneti mnogo sreće i uspeha na duge staze. Svi poslovni pozivi koje dobijate zaslužuju vašu pažnju i doneće vam dobru zaradu u narednim danima.

ZDRAVLJE: Aktivan odmor u prirodi, sport, planinarenje, kao i zabavna i kulturna dešavanja, način su da se opustite i napunite baterije. Hronične tegobe se smanjuju, osećate se bolje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. mart 17. mart

LJUBAV: Energija zvezda može vas naterati da se ponašate iracionalno u trenutku kad zaista morate da se smirite i budete strpljivi. Emotivni ste, ali u isto vreme stabilni. Vaša želja da preispitate mišljenje svojih najmilijih trenutno vas tišti, jer se plašite mogućih odgovora. Planirajte svoje vreme u skladu sa prioritetima, u kojim treba da svrstate i partnera. Ako treba s njim da putujete, prvo završite obaveze. Uradite hitne popravke i promene kod kuće kako ne bi bilo ozbiljnih problema u bliskoj budućnosti. Život se stalno mora menjati da bi ostao svež i zanimljiv, pa, slobodni Rakovi, nemojte se plašiti rizika – nije smak sveta ako vas simpatija odbije, barem ćete znati da treba da nastavite dalje.

POSAO: Imate moć da ispravite umiruću situaciju i pretvorite je u priču o uspehu. Uzmite u obzir svoja dostignuća i započnite nove, prethodno smišljene zadatke. Mogućnosti kreativnog zarađivanja će vam verovatno doći putem interneta i društvenih mreža.

ZDRAVLJE: Ne mešajte se u tuđe probleme da biste izbegli stres, i odlučite da li je za vaše živce bolja aktivna zabava, ili mir, samoća i dobar san. Moguće jačanje hroničnih problema.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Rangnik: Tuhel u Junajtedu? Nema smisla ni da mislimo o tome – Sportklub

Read Next

Problematika biznis saveta Kim Kardashian: Lakše je komentarisati iz privilegovane pozicije – WANNABE MAGAZINE