Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Ljubav će biti u centru pažnje u ovom periodu. Neki Ovnovi će imati prilike da se zaljube i ostvare svoje snove, nekima će se odnos produbiti i preći na viši nivo, a neki će rešiti da im je dosta pokušavanja da održe odnos u kome su nesrećni. Šta god da vam se dešava na emotivnom nivou, najpotrebnija vam je smirenost i strpljenje. Ako se odnosi razvijaju i napreduju, ne žurite i ne gurajte partnera i odnos u pravcu u kome se već kreću svojim tempom. Ako izlazite iz nekog odnosa, distancirajte se i klonite se svakog sukoba i rasprave. Birajte reči, obuzdajte svoju impulsivnost i sarađujte sa događajima. 

POSAO: Ako je potrebno da na poslu priznate neke greške i propuste, učinite to i ispravite ih, ne krivite druge. Možete se naći u situaciji da pronađete izlaz iz ćorsokaka, završite zadatke, izbegnete gubitke i povećate svoj autoritet. Ako imate planove za neki projekat, ne oklevajte sa realizacijom, krenite, oslonjeni na svoju procenu i intuiciju. Imaćete dobru priliku za zaradu. 

ZDRAVLJE: Živci su vam na udaru, potrebno je da se opuštate i radite ono što kanališe negativnu energiju, angažuje vas na kreativan način i odmara vaš um.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Dobar period za ljubav – u partnerskim odnosima ćete imati prilike da postavite granice koje niste imali, ili da učvrstite one koje su labave, na način koji partnera neće povrediti, već će mu omogućiti da vas bolje razume i da sagleda vaše potrebe kojih nije bio svestan. Ukoliko ste sami i željni ljubavi, u ovom periodu se lako možete zaljubiti. Uživajte u romantici i strasti i ne razmišljajte mnogo o tome kuda to vodi, prosto budite prisutni.

POSAO: Ukoliko se bavite nekom oblašću edukacije, ili samo želite da se ekdukujete i steknete nova znanja i veštine, ovo je odličan period za vas. Na profesionalnom planu dokazali ste svoju vrednost i sposobnost i ne dozvolite da vas opterećuju zahtevi drugih, da preuzmete njihove zadatke, zato što ste sposobniji – pomozite savetom i uputstvom, ali nemojte raditi ništa umesto nekog. Imate puno dobrih ideja i planova, neki od njih bi u ovom periodu mogli da se realizuju na način koji niste očekivali. 

ZDRAVLJE: Veoma ste aktivni i svaki dan vam je ispunjen – odvojte večeri samo za sebe, za odmor i opuštanje, da vam od iscrpljenosti ne bi pao imunitet. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: U ovom periodu odnose mogu komplikovati elementi prošlosti, koji se pojavljuju i traže razrešenje, bilo u vašem životu, ili u životu partnera. Pokušajte da razmišljate jasno i da ne donosite impulsivne odluke, suzdržite se od optužbi i prozivki. Ovo je iskušenje koje testira dubinu i snagu vašeg odnosa, zato sačuvajte poverenje i strpljenje, ako vam je stalo do partnera. Slobodni Blizanci mogu doživeti fascinaciju, gotovo do hipnotisanosti – neko će vas oduševiti, ali budite spremni na to da svaka očaranost neminovno donosi razočaranje.

POSAO: Tokom ovog perioda vaše stanje uma nije podešeno na profesionalne frekvencije. Morate pronaći strpljenje i fleksibilnost, kako biste izbegli neuspeh. Takođe, možete se naći u situaciji da trpite nepravedan tretman, ukoliko se ne zauzmete za sebe – učinite to smireno i bez ljutnje, samo izložite činjenično stanje stvari. Ne dozvolite sebi rasejanost, da biste završili zadatke na vreme. 

ZDRAVLJE: Kanališite energiju kroz kreativno izražavanje i kretanje. Nervoza vas može dovesti do mentalne iscrpljenosti i fizičke slabosti. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 11. jun – 17. jun

LJUBAV: Vaš emotivni život počinje da se uzburkava i kovitla, Venera je na vašoj strani i budi romantiku i strast – dugim vezama donosi osveženje i novu svest o tome koliko ste privlačni partneru, komunikacija je laka i nema nesporazuma i svađa. Osećate se velikodušno i puni ste ljubavi za partnera i sve oko sebe. Slobodni Rakovi će biti veoma šarmantni i privlačni i imaće puno prilika za radosne i romantične avanture – nema težine i ozbiljnosti u tim iskustvima, ali lepo ćete se provoditi. 

POSAO: Uspešni ste u poslu, ali ste napeti i opterećeni. Ostanite realni i nastojte da jasno razmišljate – proverite sve informacije, pre nego što se na njih oslonite. Ključ vašeg uspeha u ovom periodu je svest o tome za šta ste sposobni i koliko možete da postignete – nemojte gurati sebe preko svojih granica, da ne biste napravili greške. Finansijska situacija je nestabilna.

ZDRAVLJE: Mogući bolovi u leđima i zglobovima i povremeni padovi energije. Idite na masažu, meditirajte, vežbajte umereno. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Vatra i prefinjenost: Kako je titan Đoković srušio Nadala? – Sportklub

Read Next

Ovog leta ćemo u šminkanju koristiti samo 5 boja – a evo i kojih