• December 4, 2023

Nedeljni horoskop: 10. jun – 16. jun – Horoskop – WANNABE MAGAZINE

Saznajte nedeljni horoskop: 10. jun – 16. jun za svaki od horoskopskih znakova. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vas očekuje ove nedelje.

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

LJUBAV: Samo strpljenjem ćete moći da stabilizujete ono što je do sada postignuto. Dobri odnosi sa drugima su katalizator vašeg generalnog uspeha. Moćna osećanja prožimaju vaš emotivni život – a posebno u odnosu sa partnerom – zahvaljujući nebeskim energijama koje su trenutno na snazi. Putovanje sa voljenom osobom će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje. Ispunjeni ste nadama i planovima, od kojih je većina ostvariva i to je dovoljan razlog da se ne osećate neprijatno. Slobodni Ovnovi, čuvajte se nepoverljivih ljudi koje ste isprovocirali svojim postupcima i vaše opsesije veličinom koja vas često povređuje. Pažljivo analizirajte svoje postupke. Nestrpljenje i eksplozivno ponašanje vas povređuju.

POSAO: Ovo je dobar trenutak da svoj novac uložite u nešto značajno – nešto što će vam pomoći. Ostanite smireni i budni, pa ćete prepoznati prave ponude i prave prilike i pokrenuti profitabilne poslove na duže staze. Sve što započnete u ovom periodu, doneće vam priznanja i zaradu.

ZDRAVLJE: Da biste održali emotivnu stabilnost i fizičko zdravlje, pronađite vreme za sebe i aktivnosti koje vas ispunjavaju i umiruju. Pokušajte da uvedete pojedine zdravije navike. nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

LJUBAV: Možete igrati sve vrste igrica kako biste pokušali da prevarite nekoga o svojim osećanjima, ali to vam neće pomoći. Vaši neočekivani postupci su uzrok komplikacija u odnosima sa bližnjima. Pokušajte da se ne svađate sa onima koje volite. Ne želite da povredite partnera zato što ste trenutno nezadovoljni sobom. Porazgovarajte i dopustite mu da zna vaše najintimnije misli – na taj način će tačno znati šta želite, što u velikoj meri može pomoći vašem odnosu. Slobodni Bikovi, pokažite samokontrolu i ne upuštajte se u nove aktivnosti, čak i ako vas neko dovodi u iskušenje. Putovanje će sada biti dobro za vas. Uskoro će doći do sjajnog osećaja harmonije, jer može doći do iznenađujućih promena i novih dešavanja. Moraćete da donesete važne odluke o svojim budućim planovima.

POSAO: Prosperitet je zagarantovan ako pažljivo pogledate šta se dešava oko vas. U ovom trenutku je od najveće važnosti da predlozi koji su vam dati budu pravilno ocenjeni.  Ako ste zanemarivali važne stvari vezane za finansije, onda ćete imati koristi ako se bavite ovim pitanjima bez odlaganja.

ZDRAVLJE: Ako vas zbog nečega grize savest, izađite s tim na otvoreno, ili oprostite sebi i pustite – inače imate velike šanse da materijalizujete negativna osećanja kroz smetnju u radu nekog unutrašnjeg organa.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

LJUBAV: Pokušajte da pozitivna osećanja unesete u atmosferu kod kuće. Energija koja izvire sa planeta dovodi vas u kontakt sa vašim najintimnijim osećanjima. Iskoristite to, pa razgovarajte sa partnerom i dragim osobama, ukažite im pažnju, upriličite im lep gest – bez povoda i očekivanja ičega zauzvrat. Pozitivne promene su moguće ako anatomišete svoje postupke i budete pažljivi u rečima. Predstoji vam putovanje sa partnerom koje ćete rado prepričavati drugima. Ipak, budite oprezni, možda ćete morati neočekivano da preuredite svoj dnevni red zbog neprijatnih vesti. Slobodni Blizanci, uskoro ćete možda morati da revidirate i promenite svoje planove za budućnost. Prevazilaženje poteškoća ide vam u prilog, jer svakim takvim potezom sve više rastete.

POSAO: Da biste bili uspešni, morate biti agresivniji u svom pristupu. Obnovite profitabilne odnose sa poslovnim partnerima sa kojima ste ranije sarađivali, naročito tamo gde ste se možda ponašali ishitreno i nesmotreno. Ovaj period nije pogodan za trošenje.

ZDRAVLJE: Pronađite vreme za sebe i provedite ga kvalitetno – sami sa sobom. Samoanaliza će vam pomoći da uspostavite ravnotežu i izbegnete zdravstvene smetnje.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

LJUBAV: Biće vam potrebno strpljenje da se nosite sa nekim ko nije toliko uviđavan kao vi. Osećanja prema partneru su intenzivna, što je obostrano, pa se potrudite da što više vremena u ovom periodu provedete zajedno. Ako osećate da postoji neka vrsta barijere za izražavanje svojih stvarnih osećanja, možda ćete morati da to detaljnije istražite samoanalizom. Stabilizujte do sada postignuto i normalizujte odnose sa drugima. Slobodni Rakovi, bićete ljuti na svoje voljene jer će možda ignorisati vaše ideje i planove, koje treba da razmotrite. Iako treba da izlazite i da se provodite, zvezde vam savetuju da ne putujete van zemlje.

POSAO: Imate moć da ispravite umiruću poslovnu situaciju i pretvorite je u potpunu priču o uspehu. Vaše akcije su obeležene uspehom i donose vam dobre finansijske prinose. Iskoristite ovaj period u kome ćete imati dovoljno strpljenja da završite poslove koji vas inače zamaraju i nerviraju.

ZDRAVLJE: Promenite okruženje, makar nakratko – boravak na selu, dan na izletu, šetnja po šumi – to će vam napuniti baterije i smiriti nerve. nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

nedeljni horoskop LAV Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

LJUBAV: U odnosu sa partnerom ćete se suočavati sa poteškoćama i neuspesima koje ste sami izazvali. Trenutne okolnosti vas mogu primorati da se raspravljate i zastupate svoje stavove i uverenja, ali nemojte biti tvrdoglavi, već saslušajte i drugu stranu. Odložite donošenje važnih odluka jer ste zbunjeni, nestrpljivi i možda nisu ispravne. Nebeska konfiguracija vas srdačno poziva da sednete i analizirate svoj život iz što više različitih perspektiva koliko možete. Promene koje bi se mogle desiti sa trenutnom nebeskom konfiguracijom mogle bi biti veoma duboke. Slobodni Lavovi, nedostaje vam samopouzdanje. Nemojte biti razdražljivi ako vidite da se planirano dešava sporije nego što se očekivalo. Razmislite više o svojim postupcima da biste izbegli razočaranje. Putovanja su vam sada u prilog.

POSAO: Pokušajte da izbegnete finansijske gubitke. Pregledajte ugovore koje ste već potpisali i analizirajte poslove koje ste već sklopili, tu ćete naći odgovor na pitanje kako da usmerite svoje akcije. Promišljenim postupanjem postavljate temelje za buduće planove i aktivnosti.

ZDRAVLJE: Suočavanje sa problemima donosi unutrašnje promene i razvoj. Pronađite način da kanališete napetost – najbolje kroz boravak u prirodi i samoću. 

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

nedeljni horoskop DEVICA Nedeljni horoskop: 10. jun 16. jun

LJUBAV: Ne dozvolite da vaše emocije dominiraju ako želite da dobijete zasluženo priznanje od partnera. U ovom trenutku vam je potrebna podrška i kredibilitet – u svakom pogledu. Energija koja zrači sa planeta može podstaći neka veoma duboka osećanja da isplivaju na površinu, pa ih prigrlite i izrazite – to će vam doneti vam mir, stabilnost i opuštenost za kojom vapite. Nemojte žuriti sa bilo kakvim odlukama; već budite strpljivi i slušajte svoje srce. Neka duboka i pažljiva misao o temi koja vas brine može sada biti od velike vrednosti. Slobodne Device, nebeski uticaji vas podstiču da smišljate sve vrste planova i šema kako biste privukli nečiju pažnju. Dobre vesti će podstaći razvijanje zanimljivih iskustava.

POSAO: Vaš um je sada mnogo više usredsređen i fokusiran, pomaže vam da svoju energiju usmerite u jednu stvar umesto u milione i ovo je tajna vašeg uspeha. Vaše akcije su uspešne i doneće vam novo priznanje i odličan prihod.  Ne odbijajte pomoć.

ZDRAVLJE: Dnevnu napetost i nervozu kanališite kroz večernje umirujuće i opuštajuće aktivnosti u samoći ili u najužem krugu bliskih osoba. Više se krećite. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

LN: Holanđani maksimalni, Nemci dobili Bugare u pet setova – Sportklub

Read Next

Julia Garner, zvezda serije “Inventing Anna”, glumi Madonnu u novom biografskom filmu – WANNABE MAGAZINE