Ne mogu da odgovorim na poruku, lakiram nokte – trend jednobojnog manikira – WANNABE MAGAZINE

U svetu manikira se stiče utisak da smo sve videli i da smo sve čuli, trendovi dolaze i prolaze, ali ono što će ostati jeste jednobojni manikir. Klasika je ono što ostaje, tako će crna kratka haljina uvek biti u modi, kao i crveni nokti, kao i razne druge nijanse jednobojnih noktiju.

Imamo nekoliko ideja za manikir sa živim i zanimljivim bojama koje definitivno skreću pažnju. A nema ništa lepše od toga kada manikir uklopite sa odevnom kombinacijom, pa sve bude u skladu.

Morska plava

Jeste da trenutno nije leto, ali to ne znači da ne treba da zimi treba da izbegavate letnje boje. Ovo je jedna od najupečatljivijih nijansi plave i odmah će biti primećena. Postoje i predviđanja da će ova nijansa plave biti jedna od najpopularnijih boja ove godine. Nemojte zanemarivati važnost koju nokti imaju kada želite da naporavite neku dobru kombinaciju. Oni mogu biti i neprimetni detalj, ali i dodatak koji vam pomaže da nosite ceo outfit.

Trešnja crvena

Crveni nokti nikad neće prestati da budu moderni. Kada vidite ženu sa lepo nalakiranim crvenim noktima, odmah ćete znati da je to žena od stila. Svake sezone je u trendu neka druga nijansa crvene, to je ranije bila bordo, krvavo crvena, svetlocrvena, a ove sezone će to biti trešnja crvena. Pretpostavljamo da će ovaj trend biti na vrhuncu u letnjim mesecima, jer kao i morska plava, ima tu letnju notu. Pored toga možete je nositi u bilo kojem periodu i izgledaće fantastično. Crvena boja odaje samopouzdanje i strast. Nemoguće je ne primetiti je, a odlično se slaže sa elegantnim nakitom na rukama i klasičnim crvenim karminom.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Kordoba: Pobeda Martineza, Variljas iz nokdauna do pobede – Sportklub

Read Next

Toksične stvari koje radite jer se plašite da ćete zauvek ostati sami – WANNABE MAGAZINE