Navijači Čelsija nisu dali igračima da uđu na stadion, intervenisao i Čeh u gomili, rešio situaciju

Navijači Plavaca pokazali kako se bori za svoj klub

Lljubitelji fudbala “kao na iglama” prate dešavanja koja drmaju najvažniju sporednu stvar na svetu, i zaista se ponašaju kao da im neko otima njihov omiljeni sport. To posebno važi za fanove klubova koji su rešili da oforme evropsku Superligu, ali nisu računali na gnev čitavog fudbalskog sveta, pa sada njihov projekat doživljava potpuni krah.

Važnu ulogu u cilju pritika na klub da odustane od sulude ideje o Superligi, imali su navijači Čelsija koji su u toku dana okupirali “Stamford Bridž” i protestovali zbog odluke da klub prihvati učešće u kontroverznom projektu.

Više stotina navijača se našlo ispred stadiona, i to na dan meča Čelsija i Brajtona, te su u jednom trenutku blokirali autobus sa igračima “Plavaca” koji je naizlazio, da uđe na stadion. Situacija je bila napeta, navijači su bili rešeni da ne dozvole igračima da igraju meč, pa je morao da interveniše i Peter Čeh.

Legendarni golman londonskog kluba morao je da uđe u masu navijača i da ih moli da se sklone da igrači prođu. Više puta je ponavljao da to što rade nije način da izraze svoje nezadovoljstvo, a ovi su posle “natezanja” koje je trajalo davdesetak minuta, popustili.

Zbog svih dešavanja ispred stadiona meč Čelsija i Brajtona kasnio je 15 minuta.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ludilo u Milanu, koš uz zvuk sirene za pobedu Armanija: Bajern prokockao 19 razlike

Read Next

Dan kada je pobedio razum: Arsenal se izvinio navijačima, priznao grešku, Totenhem se kaje