• November 28, 2023

Našla sam ljubav na Tinderu. Da, moguće je! – WANNABE MAGAZINE

Izgleda da o Tinderu svako ima mišljenje. Pojedini smatraju da je na njemu nemoguće naći ljubav zato što se svi okupljaju iz jednog razloga (čitaj seksa), zapravo, većina to smatra. I to može biti tačno, sve zavisi na šta se naiđe i šta tražite.

Pojedini govore da upoznavanje preko Tindera nije nimalo romantično. Nisam saglasna sa tim. Prvo, mislim da je romantika precenjena i da je bezveze što se očekuje da partnera upoznaš na način koji podseća na holivudski film. Drugo, ovo je doba interneta, sve radimo na internetu, zašto tamo ne bismo upoznali i ljubav?

U svakom slučaju, zahvalna sam na tome šta je meni Tinder doneo. Sve je počelo tako što mi je bilo dosadno, tako što sam bila u novom gradu gde nikoga nisam poznavala. Sve je počelo sa svajpom i sa porukom. Bez velikih očekivanja, ali sa nadom koja je uvek prisutna kad se započinje nešto novo.

Nije poenta da pričam kako sam upoznala svog dečka ili da govorim da sve što je potrebno da uradiš kako bi ti život postao lepši jeste da instaliraš Tinder, jer to nije istina. Tinder je mesto puno ljudi koje je najbolje da zaobiđeš, uostalom, kao i u realnom svetu.

Ono što hoću da kažem je da ti Tinder nije ništa dužan. Nije dužan da isporuči dečka/devojku, nije dužan ni da isporuči seks. Nekako je to previše pritiska na jednu aplikaciju. Ona je oruđe, medijum, isto kao i Fejsbuk, Instagram ili bilo šta drugo. Fokusirana je na nešto, ali ga ne garantuje. Tu je samo mogućnost, mogućnost upoznavanja, ljubavi, seksa, prijateljstva, čega god.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Kreiranje savršene žrtve – da li skrećemo pogled s nasilja kada je u pitanju moćna žena? – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 21. mart