NASILNIČKA VOŽNJA, BEŽANJE OD POLICIJE – PRIJAVE PROTIV VOZAČA – Beograduživo.rs

Pripadnici MUP-a, Uprave saobraćajne policije tokom noći isključili su iz saobraćaja dvojicu vozača zbog nasilničke vožnje i jednog koji je upravljao pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Oko 3.00 na autoputu Niš-Beograd, na Voždovcu, presretačem zaustavljen je vozač automobila (37) koji je upravljao vozilom 172,1 kilometar na čas. Utvrđeno je da je vozio sa 1,44 promila alkohola u organizmu.

Oko 1.50 u Bulevaru oslobođenja zaustavljeno je jedno vozilo, utvrđeno je da vozač (23) ima 0,38 promila alkohola u krvi i da je pod dejstvom kanabisa.

Ranije u Sremčici vozač (25) oglušio se o policijsko naređenje da zaustavi vozilo, prošao kroz dve raskrnice kroz crveno svetlo i udario u ogradu jedne zgrade.

Sva tri vozača zadržana su u službenim prostorijama i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA PONEDELJAK, 10. MAJ – Beograduživo.rs

Read Next

GDE NA REVAKCINU AKO STE SE VAKCINISALI U TRŽNOM CENTRU? – Beograduživo.rs