• December 3, 2023

Naša urednica je koristila novi HONOR 70 5G pametni telefon – i ovo su njeni utisci nakon nedelju dana!

Kao urednici novinarskog sektora WANNABE Magazinea, potrebna mi je tehnologija na koju se u svakom trenutku mogu osloniti. Moji dani najčešće počinju proveravanjem mejlova (neretko već sa pametnog telefona dok koračam ka kancelariji), a nastavljaju se proveravanjem dnevniih objava kako na portalu magazina, tako i na našim društvenim mrežama. 

I mada je prva sledeća stvar koja se, pored telefona, nalazi u mojoj blizini u toku jutra – kafa, telefon u svakom trenutku imam uz sebe. Čak i onim danima kojima se većina komunikacije za koju sam zadužena obavlja putem mejlova, važno mi je da budem dostupna za poziv, FaceTime ili hitnu poruku, kao i da mogu da zabeležim spontane, kreativne ideje kamerom. 

Zato sam u dogovoru sa kompanijom HONOR testirala njihov najnoviji pametni telefon – HONOR 70 5G, koji je prethodne nedelje bio moj najverniji poslovni partner! U nastavku vam otkrivam inovativne karakteristike i prednosti koje – ne samo što su me oduševile – već su se pokazale i kao izuzetno korisne u dinamičnom poslu kojim se bavim.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Džons za SK: Ponosna sam na BiH, zato sam ovde – Sportklub

Read Next

Miha’s talk, sa Mihaelom Lakićević: Druga epizoda sa Cecom Živojinović je tu!