Naša se jedinstvenost krije u našoj hrabrosti da budemo to što jesmo – WANNABE MAGAZINE

Sitnice koje nam pružaju hrabrost da se osećamo sjajno u svojoj koži, da nam izmame osmehe i da se s stope sa našom autentičnošću su od velikog značaja. Jedna takva sitnica koja čini da budemo unapologetically svoje je definitivno parfem koji koristimo, jer upravo on oko nas kreira taj unikatni ogrtač. Oslanjajući se na žensku sofisticiranost i osobenost i Avon je kreirao parfem koji će na svakoj ženi drugačije mirisati, jer je glavni sastojak Eve Privé parfema upravo miris naše kože.

Kao što na svetu ne postoje dve iste osobe, tako ne bi trebalo da postoje ni dva ista mirisa. Eve Privé parfem od Avona odiše posebnom notom – notom koja će biti svojstvena samo vama, kreirajući neodoljiv, romantičan miris, identičan poput otiska prsta. U sofisticiranoj bočici nalazi se Avon Eve Privé parfem koji u sebi sadrži beli mošus – sastojak koji je zadužen za stvaranje efekta autentičnosti. Kada se parfem nanese i beli mošus dođe u dodir sa vašom kožom stvara se univerzalni miris. Pored belog mošusa parfem odlikuju i fantastične arome crvene jabuke i nežni ali moćni miris latica jasmina.

Ali onda upoznamo jedini druge, vidimo koliko smo svi slični, kako svi imamo svoje strahove i da smo svi emotivna bića, zbog čega nam je kolektivni zagrljaj uvek dobrodošao. Iz tog razloga smo, u saradnji sa Avonom, pozvali žene da sa nama podele šta je to što čini da se osećaju jedinstveno, slobodno, i da budu unapologetically svoje.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dresel napada osam zlata u Budimpešti – Sportklub

Read Next

Šta nije u redu sa analogijom “Dobar ključ otvara sve brave…” – WANNABE MAGAZINE