• November 28, 2023

Narukvice za nogu – modni trend koji je IN svakog leta

Da li ste nekada videli da neko nosi narukvicu za nogu tokom nekog godišnjeg doba koje nije leto? Ne, i to nas tera da se zapitamo da li magija letnjih večeri zapravo leži u niti koja se vezuje oko našeg zgloba. Bilo kako bilo, magija je magija sa razlogom – baš zato što je ne vidimo i ne razumemo, samo osećamo. Narukvice za nogu se već godinama ne nose samo na festivalima, a postoje i razne vrste koje mogu diskretno da ukrase naš zglob, a pritom i naglase našu obuću. Pročitajte u nastavku koji to vajb može da nam donesu različiti modeli narukvice za nogu.

Elegantne narukvice

Narukvice za nogu nisu samo “plažne”. Uz elegatnu slip haljinu, narukvica koja je sastavljena od malih bisera će vam savršeno upotpuniti letnji stajling. Niska bisera će vam naglasiti preplanuli ten, a pritom se slaže uz svaku boju u koju odlučite da se obučete u vrelim letnjim večerima. Ukoliko niste neko ko nosi bisere (kao recimo ja), jednostavna srebrna ili znatna narukvica sa malim priveskom će biti sasvim dovoljna i dodaće notu elegantnosti vašem stajlingu.

Under the Sea

Gde UVEK kupujemo narukvice za nogu? Naravno, na moru. Teško da na putu do plaže možemo da odolimo svim štandovima koje prodaju “najmorskije” narukvice ikada. Motivi školjkica, sirena i talasa ulepšaće svaki dan na plaži, a nakon godišnjeg nam služe da setno gledamo u njih dok se prisećamo kako lepo miriše slana koža. Pritom, za evro ili dva, možemo da kupimo suvenir i poklon koji nije magnet.

Povratak u dvehiljadite

Kada smo bili mali, dve vrste nakita su bile popularne: prva su bile narukvice i ogrlice od jarkih boja (drvene ili plastične), a druga vrsta su bile ogrlice od crnih niti koje su preteča chokera. Crne ogrlice su napravile veliki comeback 2010, ali zato je 2020. na scenu nastupio šareni, gotovo dečji nakit, koji može da doda boju svakom našem stajlingu. Rado ga se sećamo, a još rađe mu se vraćamo!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Kako vas pogrešni izbori uče pravim lekcijama

Read Next

Vremenska prognoza – 21. jul