• December 3, 2023

Najzanimljiviji događaji sa BAFTA dodele nagrada 2022. godine – ko je šta obukao, ko je šta rekao – WANNABE MAGAZINE

Na jučerašnji dan je održana dodela nagrada BAFTA na kojoj su se dogodile mnoge zanimljive stvari. Film Dune je dobio najviše nagrada, a primećen je i The Power of the Dog. Pored dodele nagrada, dogodilo se još mnogo toga što je skrenulo pažnju javnosti.

Prenosimo vam najzanimljivije događaje – ko je šta rekao, šta je ko obukao, ko je dobio nagradu…

Proslava 60 godina Jamesa Bonda

Dodela nagrada je počela uz muziku. Pevačica Shirley Bassey je otpevala jednu od najpoznatijih pesama ikada snimljenih za James Bond film – Diamonds are Forever. Ovo je bio svojevrstan način da se obeleži 60 godina od premijere prvog filma o agentu 007.

Shirley Bassey je dokazala da će ne samo dijamanti, već i ona, trajati večno. Pevačica je sa svojih 85 godina besprekorno obavila zadatak.

Rukavice se ponovo vraćaju u modu

Ono što se predstavi na crvenom tepihu diktira šta će postati trend. Sienna Miller je otišla korak dalje sa elegancijom, te je pored svečane haljine navukla crne čipkane rukavice. Upravo zbog rukavica je ovaj look odmah bio primećen.

Ovo je tip rukavica kakav se nosi na pozorišnim scenama, te smo bili prilično iznenađeni ovim eksperimentom, ali moramo priznati da fenomenalno izgleda.

Haljine koje su nosile Rachel Zegler i Ariana DeBose

Glumice Ariana DeBose i Rachel Zegler su nosile Oscar de la Renta haljine, koje su im predivno stajale i isticale figuru. Jedna je nosila plavu, druga žutu haljinu.

I to nije bilo slučajno. Odlučile su da zajedno nose boje ukrajinske zastave, kako bi pružile podršku narodu u Ukrajini. Ovo je dokaz da i moda može biti politički angažovana.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Vondruosova zaustavila Kontaveit, kraj i za Mertens – Sportklub

Read Next

Ovo su najbolji momenti sa ovogodišnje dodele Critics Choice Awards – WANNABE MAGAZINE