• February 28, 2024

Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Kad god krenete u Lidl da upoznate Rakuna Rašu, imate priliku i da mu se pridružite u njegovoj plemenitoj prazničnoj misiji. Vaše malo delo pri svakoj kupovini postaje velika stvar, jer se najveća praznična čarolija dešava kad delimo!

U periodu od 23. novembra do 17. decembra, u Lidl prodavnicama širom Srbije, imate priliku da kupite preporučene artikle iz Lidlove ponude i donirate ih iza kasa, direktno pružajući pomoć najugroženijima. Na rafovima se može pronaći posebna oznaka koja preporučuje proizvode poput osnovnih namirnica i proizvoda za kućnu i ličnu higijenu, pirinča, testenine, konzerve voća i povrća i drugih, čijom kupovinom i odlaganjem na posebno predviđena mesta iza kasa, potrošači obezbeđuju neophodne namirnice za korisnike usluga Crvenog krsta Srbije. Po preuzimanju doniranih namirnica od strane volontera Crvenog krsta Srbije, distribucija proizvoda se vrši korisnicima, direktno, ali i kroz Program narodnih kuhinja.

Međutim, i Lidl će poslušati Rakuna Rašu i pridružiti se njegovoj solidarnoj misiji. Ove praznične sezone, Lidl Srbija će donirati i opremu u vrednosti od 1.800.000 dinara za potrebe Programa narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

ŠOK SNIMAK IZ CENTRA GRADA – UZ KIFLU GRATIS PACOV? (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Zavirite u ekskluzivan goodie bag: Predstavljamo trenutno najaktuelnije proizvode na tržištu