• January 23, 2022

Najbolji i najgori dejting saveti koje treba da uzmete u obzir

Uzmite dejting savete sa rezervom – kao i sve ostale. Neki mogu biti veoma dobri, ali neprimenljivi u vašem slučaju, ili nevalidni u vašem sistemu vrednosti. A neki loši mogu upaliti. Uzmite u obzir i jedne i druge. Najgori saveti koji se najčešće čuju:

Ako izlazite na večeru, naručite salatu

Ženstveno je jesti salatu, a valjda nijedan muškarac ne želi da gleda kako žena sa apetitom proždire meso i krompire, želite da delujete moderno i nežno i zato, grickajte salaticu. Kao zeka. To je tako slatko. Vrlo moguće da neki momci misle da žene žive od salate i da je to izraz brige o sebi, ali mnogo je onih koji kažu da vole kad žena ima dobar apetit, jer onda ne moraju da se suzdržavaju i mogu i sami da jedu koliko hoće. Ako ne nameravate da jedete, ne idite u restoran, izađite u pab, na piće. 

Pustite muškarca da se oseća kao pobednik 

Kad počnete sa podilaženjem muškom egu, onda nemate prava da prestanete. Ako ga niste ispravili kad je u nečemu pogrešio, ili izazvali na intelektualnu raspravu oko nečeg principijelnog, da bi se on osećao pobednički, stalno ćete morati da lažirate i da se pravite da nemate svoje mišljenje i da niste pametni kao što jeste. Da, neki muškarci se plaše pametnih žena, pa ako želite samo da ga odvučete u krevet, možete glumiti slatku gusku i pustiti ga da veruje da je on vas namamio na seks. Ali, neki muškarci najviše cene žene koje im intelektualno pariraju, koje ih izazivaju i sa kojima mogu da vode dobru debatu i filozofske razgovore. 

Kad prestanete da tražite, onaj pravi će se pojaviti 

Ljudi možda veruju u to. Možda se nekima to i dogodilo, možda imaju razloga da veruju. Možda su prestali da traže, jer su se pomirili sa sobom i svojom situacijom i popustio je naboj očajanja koji ih je držao u napetosti i delovao kao repelent na muškarce. Oni mogu da namirišu očaj i ne žele da budu vaša slamka spasa. U tom smislu, možda ovaj savet zaista ima smisla. Ali ako prestanete da tražite očekujući da će se onaj pravi iznenada pojaviti i promeniti vam život, to može biti ugrožavajuće za vašu psihu. Imate prava da tražite – da izlazite, družite se, pristanete na neki sastanak, flertujete. Imate prava i da se odmorite od stalne frustracije zbog potrage. Ali nemojte prestati da verujete u ljubav i da želite da je pronađete. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Rusi izbacili Špance i uveli Srbiju u četvrtfinale DK – Sportklub

Read Next

5 girl power uloga Reese Witherspoon koje je igrala onda kad to niko nije želeo