• November 27, 2021

NAGRADNI KONKURS VICHY Mineral 89: Prijavi se i osvoji godišnju zalihu svog omiljenog skin care proizvoda!

Svestan potrebe žena širom sveta da svoju kožu održe zdravom, jedrom i blistavom, brend VICHY kreirao je proizvod – VICHY Minéral 89 Booster. Ovaj jedinstveni booster ušao je u svoju treću godinu postojanja na tržištu, a za to vreme stekao je mnoge verne korisnike, koji su u njemu pronašli svog omiljenog skin care partnera. VICHY Minéral 89 Booster je proizvod namenjen prvoj liniji zaštite od ekspozoma, i zato je on savršen prvi korak u okviru rutine nege tvoje kože.  Dermatološka ispitivanja otkrila su da je učinkovitost ovog proizvoda prilikom zaštite kože od zagađenja čak dodatnih 36% zaštite. Pored toga što štiti, ovaj proizvod i hidrira tvoju kožu, a čak 87% žena oseća da im je koža punija nakon njegovog korišćenja.

Ovom prilikom, u saradnji sa brendom VICHY organizovali smo jedinstveni GIVEAWAY, a sve što je potrebno da učiniš kako bi osvojila VICHY Minéral 89 Booster saznaj u nastavku teksta.

Pozivamo te da nam ispričaš više o svom iskustvu korišćenja VICHY Minéral 89 Boostera i da na sav glas kažeš zašto je on tvoj omiljeni beauty proizvod, ili nam otkriješ zašto misliš da je on pravi proizvod baš za tebe i želiš da ga isprobaš po prvi put! Pošalji kratku priču, ime i prezime, kontakt telefon i link do svog Instagram profila na jedan od ova tri načina:

Vichy Mineral 89 Daily Booster Photo Model RGB Low Res 181018 Valeria 359 3 e1632237463851 NAGRADNI KONKURS VICHY Minéral 89: Prijavi se i osvoji godišnju zalihu svog omiljenog skin care proizvoda!

Prilikom prijave potrebno je da potvrdiš

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Najzanimljivija priča, po izboru žirija i publike, biće nagrađena godišnjom zalihom VICHY Minéral 89 Boostera, dok će još dvadeset odabranih zanimljivih priča biti nagrađeno VICHY Minéral 89 Boosterom.

Tri srećna dobitnika imaće priliku da svoj VICHY skin care put podele i pred kamerama, i time postanu zvezde jedinstvenog VICHY beauty shootinga!

Konkurs traje od 13. 9. do 27. 9. 2021. godine i važi za teritoriju Republike Srbije.

Priča o VICHY brendu započinje još davne 1931. godine u pokrajini Auvergne, u Francuskoj. Misija VICHY-ja je da ženama, bez obzira na njihovu starost ili tip kože, pruži svakodnevnu i efikasnu negu kroz svoj asortiman, koji konstantno obogaćuje novim proizvodima.

VICHY Minéral 89 Booster možete pronaći u svim bolje snabdevenim apotekama u Srbiji, a više informacija o VICHY proizvodima pronađite na vichy.rs, kao i na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Londonska nedelja mode: Predstavljamo vam najnoviju reviju modne dizajnerke Roksande Ilinčić

Read Next

Todorović: Za vikend ponovo letnje temperature, prava jesen dolazi krajem oktobra