Na pomolu nova transfer bomba Zvezde, posle Dragovića i Prijović blizu dolaska!

Crveno-beli dogovorili dolazak dvojice iskusnih fudbalera

U vreme krize, u Zvezdi nema krize, što potvrđuju dva vrlo izvesna transfera na Marakanu ovog leta, a privode se kraju ovih dana.

U pitanju su prekaljeni Aleksandar Dragović i Aleksandar Prijović.

O Dragoviću je već rečeno da je danas dao usmeni pristanak direktoru Terziću za prelezak među crveno-bele, navodno će potpisati trogodišnji ugovor, a u toku dana stiže i informacija, koja je potvrđena i Telegrafu, da je Zvezda obavila veliki posao i u vezi sa transferom Prijovića.

Srpski napadač, koji brani boje Al-Itihada, je dogovorio svoje uslove, ali sada ostaje onaj teži deo – kako raskinuti ugovor sa saudijskim timom?

To je sada najvažniji deo čitave priče, i ukoliko se on reši, neće biti prepreka da bivši reprezentativac Srbije obuče crveno-beli dres i postane deo tima koji će jurišati na Ligu šampiona.

Izraženo u procentima, transfer Prijovića u Zvezdu je sada 70-80 posto rešen.

Zvezda je, kako stvari stoje, rešila da napravi još jači tim od ovog za koji Terzić često voli da kaže da je najbolji u proteklih 25 godina.

Video: Piksi o Superligi Srbije: Gledao sam neke multiprenose. No comment! Liga mora da se smanji

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Zvezda završila dugo željeno pojačanje, Dragović stiže na Marakanu!

Read Next

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MIKE ALEKSIĆA NA ŠTETU SEDAM OŠTEĆENIH – Beograduživo.rs