Na Marakani grme posle kiksa s Vojvodinom: “Oštećeni smo za penal i dva boda”

Navijači crveno-belih žustro reagovali na tvit svog kluba

Crvena zvezda nije slomila otpor Vojvodine za 90 i kusur minuta igre na Marakani jer je bilo 0:0 na premijeri nove sezone u Superligi.

Crveno-beli su dominirali na utakmici, promašili bar šest izglednih prilika da dođu do pobede, a dva dana posle utakmice žale se na detalj iz 77. minuta kada je lopta posle udarca Falka rikošetirala u šesnaestercu Vojvodine i pogodila u ruku jednog igrača Lala.

Tvit je inače objavljen sa zvaničnih stranica kluba (Zvezda TV) što znači da oslikava stav rukovodstva, a zanimljivo da nije prikazan i nastavak igre kada je glavni sudija Lazar Lukić na kratko prekinuo meč po izlasku lopte u aut da bi se konsultovao sa VAR sobom.

Nije bilo ni potrebe za detaljnom proverom situacije jer je očigledno igranje rukom igrača Vojvodine bilo nenamerno, pa je meč ubrzo nastavljen.

Da li je bio penal za Zvezdu?

Takođe, u Zvezdi su zaboravili da je od prošle sezone na snazi pravilo da se ruka ne svira kao penal ako se lopta odbije od nekog drugog dela tela, pa tako prošle sezone glavni sudija nije svirao penal zbog igranja rukom Aleksandra Kataija u šesnaestercu protiv Proletera u Novom Sadu.

Video: Proleter tražio penal, Katai sebe glavom pogodio u ruku

Na kraju, spomenimo i da su tvitom crveno-belih otvoreno nezadovoljni njihovi navijači koji su žustro reagovali na stav kluba.

Video: Najteža VAR odluka od početka sezone: Sudiji Minakoviću vraćali snimak 22 puta

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Partizan se ogradio od navijača koji su pogrdno skandirali predsedniku Vučiću

Read Next

NASELJE VOJVODE VLAHOVIĆA PONOVO POTPUNO POPLAVLJENO (VIDEO) – Beograduživo.rs