• February 27, 2024

Muzička seznacija Raye novo lice H&M Move kampanje

Britanska kantautorka RAYE blista kao jedna od najsjajnijih zvezda na današnjoj muzičkoj sceni, i može se pohvaliti sa sedam top 20 singlova, 33 miliona slušalaca koji je mesečno slušaju na Spotify-u, nagradom Ivor Novello, višestrukim nominacijama za Brit Award, a rekorderka je i u pisanju za najveća imena industrije.

Njen debitantski studijski album “My 21st Century Blues” izašao je početkom 2023, a singl sa albuma “Escapism” je dva puta platinast u Velikoj Britaniji, RIAA platinast u Sjedinjenim Američkim Državama i deset drugih teritorija, sa 1,05 milijardi kumulativnih strimova do danas.

HM Move x RAYE announcement 01 Muzička seznacija RAYE je novo lice H&M Move kampanje

Ovog januara, RAYE će udružiti snage sa H&M Move-om kako bi predstavila kolekciju za novu sezonu, neprimetno premošćujući svetove sporta i mode kroz moć muzike. Njeno partnerstvo sa H&M Move-om savršeno je u skladu sa misijom brenda, da pokrene ceo svet.

„Kada se H&M Move javio za ovo partnerstvo, osećala sam se uzbuđeno, počastvovano i dirnuto. Razmišljala sam o tome koliko je pokret bio važan u mom životu i kako su svima potrebni ti endorfini i to fizičko samopouzdanje. Osnažuje činjenica da poseduješ način na koji se krećeš“, kaže RAYE.

HM Move x RAYE announcement 02 Muzička seznacija RAYE je novo lice H&M Move kampanje

U kampanji, zvezda podiže svoje zagrevanje pre nastupa na viši nivo, vežbajući i plešući uz instrumentalnu verziju svog hita „Escapism“ dok je obučena u najnoviju aktivnu odeću. Hrabro dizajnirana i izrađena od H&M Move DriMove™ tkanine koja upija vlagu i ShapeMove™ tehnologije sa posebnom podrškom, aktivna odeća je podignuta na novi nivo, živahni glam, usklađen sa poznatom modnom estetikom pevačice.

HM Move x RAYE announcement 03 Muzička seznacija RAYE je novo lice H&M Move kampanje

„Stvarno verujem da je pokret za svakoga. Pokret je lek, kao što je i muzika, i to je ono čime se ja bavim. Pustim svoju muziku, i onda se nađem u bezbednom prostoru i jednostavno se prepustim slobodi i pokretu”, kaže RAYE.

HM Move x RAYE announcement 04 Muzička seznacija RAYE je novo lice H&M Move kampanje

„Drago mi je što H&M Move može da inspiriše ljude širom sveta na angažovane načine kroz partnerstva sa vodećim svetskim umetnicima poput RAYE. Muzika je duboko povezana sa pokretom, kako god da se krećete, i to se lepo vidi u ovoj kampanji,” kaže Henrik Kroon, novoimenovani H&M Move generalni menadžer.

[embedded content]

[embedded content]

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Izbor magazina Time: Modni momenti po kojima ćemo pamtiti 2023. godinu

Read Next

Возачу позлило у току вожње, аутобус слетео с пута – нема повређених