Muzičar Harry Styles je predstavio svoj unisex beauty brend “Pleasing” i promenio pravila beauty igre među poznatima!

Da li će Harry Styles ikada prestati da nas oduševljava svojim potezima? Pa, verovatno ne. Muzičar Harry Styles osvojio je naša srca još dok je bio deo britanskog boy benda “One Direction”, a nastavio je da nas facinira kako je zajedno sa nama odrastao, pronalazio sebe, svoj jedinstveni stil i solo muzički izraz. Harryjev debi solo album pod njegovim imenom i singl “Sign of the Times” slušali smo na repeat, a njegov naredni album, sa hitom “Watermelon Sugar” definitivno je obeležio našu (i svačiju) 2019. godinu. Uz to što je sjajan i originalan muzičar, Harry se pokazao i kao talentovan glumac, a mi otvoreno priznajemo da smo film “Dunkirk” poželeli da pogledamo najviše zbog njega. Harry se pokazao kao neverovatan umetnik, ali i džentlmen i čovek sa otvorenim stavovima, koji je spreman da svojim primerom unese pozitivne promene u muzičkoj i filmskoj industriji, kao i u tome na koji način je percipiran savremen muškarac. On se poigrava sa svojim stilom, ruši norme klasične muževnosti, prihvata svoju ženstvenu stranu i eksperimentiše sa odevanjem i izgledom – siguran u sebe i u ono što predstavlja. Harry je glas nove generacije muškaraca, zajedno sa muškarcima kao što su glumac Timothée Chalamet i Ezra Miller i mi smo jedva čekali na svakoga od njih.

Još jedan pokazatelj Harryjeve jedinstvenosti i njegovih otvorenih stavova je i činjenica da je nedavno lansirao svoj beauty brend pod imenom “Pleasing”, uz slogan “Find your Pleasing”, za koji kaže kako to nije samo beauty, već life brend. Iako trenutno među poznatim ličnostima trenutno vlada trend pokretanja ličnih beauty brendova i već smo ih se malo zasitili – Harryjevom brendu iskreno smo se obradovali! Njegov unisex brend je jedan od prvih koji promoviše inkluzivnost i koji briše jasne granice između proizvoda za žene i muškarce, koje beauty industrija često postavlja.

Prva linija proizvoda brenda “Pleasing” sastoji se iz “The Perfect Polish” seta od četiri laka za nokte, “The Pearlescent Illuminating” seruma i prajmera za lice i dvostrukog ulja za negu usana i kože u predelu očiju “The Pleasing Pen”. Harry je izjavio kako je celokupna ideja krenula od seta lakova za nokte i njegove potrebe da neobične boje sa kojima se susretao u svojoj okolini prenese na svoje nokte. Dobro nam je poznato da se Harry ne libi da u privatnom životu i za javne nastupe iskoristi lakove za nokte ili šmiku, kao što su to nekada činili muzičari poput Davida Bowiea. O samom brendu i tome šta on predstavlja, Harry je izjavio kako je on najveću sreću u životu pronašao u malim trenucima radosti, za koje je kasnije primetio da imaju najduži uticaj na njega – i kako je želeo da esencija njegovog brenda bude upravo u pronalaženju tih malih trenutaka i njihovom deljenju sa drugima. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Predstavljamo vam trendy modele džempera koji će obeležiti ovu zimsku sezonu

Read Next

Vremenska prognoza – 17. novembar