Muž Tanje Savić ponovo izneo optužbe na pevačicin račun: Tvrdi da pevačica ne želi da ide po decu?

Pevačica se i dalje se nalazi u Srbiji, dok su njeni naslednici Maksim i Đorđe sa ocem u Australiji

Tanja Savić, Dušan Jovančević

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Drama u porodici Tanje Savić se ne smiruje već godinu dana, odnosno otkako je njen suprug Dušan Jovančević otišao u Australiju i poveo njihove sinove Đorša i Maksima, a sada je on istakao da pevačica, navodno, ne želi da ode po decu.

Naime, Savićeva je alarmirala javnost i borila se da dokaže da joj je Jovančević prošlog aprila uzeo decu i bez njene saglasnosti ih odveo u Australiju.

Tanja se i dalje se nalazi u Srbiji, dok su njeni naslednici Maksim i Đorđe sa ocem u Australiji.

Dušan se sada navodno oglasio i istakao da Savićeva, kako je on rekao, ne želi da ode po decu u Australiju.

Mislim da nema šta da se pričam. Sve je u redu, deca su tu. Tanja je u Srbiji i ne želi po decu da dolazi -napisao je navodno Dušan u poruci za “Alo”.

Podsetimo, pevačica Tanja Savić već devet meseci prolazi kroz pravi pakao, s obzirom na to da sinove nije videla od marta meseca, te je zbog toga odlučila da tuži svog supruga.

Konačno smo dobili dan za suđenje. To je 19. februar i ako sam već ovoliko čekala, sačekaću i još ovoliko, tako da mi to daje još jednu nadu i neku novu dimenziju sreće da će mi se snovi ostvariti i da pravda pobedi, jer živim za pravdu. Pravdoljubiva sam osoba i ne želim nikom, kao ni sebi, da neko pati. Ove stvari koje su mi urađene ja to ne bih nikome uradila. Smatram da svaka majka treba da bude pored svoje dece. Deci je tu i mesto. Ne mogu da kažem da nije mesto pored oca, naravno da jeste, ali niko nema pravo da decu odvaja od majke – iskrena je bila Savićeva za Idj.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Plane with Tesla’s image on first flight to New York City: “That’s our most profitable destination”

Read Next

Huawei FreeBuds 4i: Kvalitetne bežične slušalice po izuzetno povoljnoj ceni