MUŠKARAC UPAO U STAN BIVŠE PARTNERKE, PRETUKO MUŠKARCA I ZAPALIO STAN – Beograduživo.rs

Juče ujutru oko 8.50 dogodio se napad i incident u beogradskom naselju Kaluđerica nakon čega je uhapšen muškarac I.S. (49).

Kako se sumnja on je upao u stan njegove bivše supruge i palicom napao njenog novog parnera. Napao ga je palicom, pretukao, a kada su muškarac i žena pobegli, onda je I.S. polio stan benzinom i zapalio stan.

Žena je pozvala policiju i vatrogasce koji su brzo ugasili požar. U požaru srećom niko nije stradao, a povređeni muškarac je zbrinut u Urgentnom centru.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJStanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

GDE NA REVAKCINU AKO STE SE VAKCINISALI U TRŽNOM CENTRU? – Beograduživo.rs

Read Next

Dečić bolji od Sutjeske, ključa na začelju – Sportklub