• December 3, 2023

MUŠKARAC PROVALIO U IT RADNJU, POLICIJA GA PRONAŠLA ISPOD STOLA – Beograduživo.rs

Pripadnici MUP-a u Beogradu uhapsili su N.J. (23) neposredno nakon što je, kako se sumnja, provalio u jednu prodavnicu IT opreme na beogradskoj opštini Zvezdara.

Kako se sumnja on je polomio katanac, razbio staklo i ušao u objekat. Policija je neposredno nakon ušla u radnju i razbojnika našla kako se skriva ispod stola.

Kod njega je pronađeno 13.800 dinara u alat za obijanje. Takođe, u torbici je pronađeno još 15.200 dinara koliko je opljačkano iz jednog ugostiteljskog objekta na istoj opštini, pa se sumnja da je on počinio i to krivično delo.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTINa portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTIDogađaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA NEDELJU, 30. MAJ – Beograduživo.rs

Read Next

VIŠE POVREĐENI, MEĐU NJIMA I DECA – TEŠKA NEZGODA NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI – Beograduživo.rs