• November 29, 2023

MUŠKARAC NESTAO NAKON ODLASKA NA VMA, PRONAĐEN POSLE ČETIRI DANA U TOALETU – Beograduživo.rs

Petar S., muškarac starosti 82 godine, koji je nestao 1. maja na VMA, gde je došao zbog bolova u stomaku, pronađen je četiri dana kasnije u zgradi ove ustanove.

Petar je 1. maja ujutru otišao na pregled u ambulantu Hitne pomoći na VMA, gde sve do 14h nije bio primljen na pregled, kada se i poslednji put javio svojoj porodici. Od tada mu se gubi svaki trag, a njegov nestanak prijavljen je policijskoj upravi 29. novembar 2. maja.

Kako je za portal Telegraf navela njegova ćerka Maja, kada joj je javljeno da joj je otac preminuo i nakon što je otišla da vidi telo i preuzme njegove stvari, saznala je da je njen otac pronađen u toaletu VMA i da ga je pronašla čistačica. Pretpostavlja se da je njegovo telo četiri dana bilo u toaletu.

Njegova ćerka takođe navodi da su ona i njena majka više puta zvale bolnicu, kao i da su odlazile tamo i tražile ga, ali bezuspešno.

Sa VMA su potvrdili da je pacijent upisan 1. maja u 8.40 ujutru, ali da ne znaju šta se sa njim naknadno dogodilo, a nisu imali komentar nakon što je njegovo telo pronađeno u njihovoj ustanovi.

Najnovije vesti:

Izvor: Telegraf, Mondo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

KAKO SE PRIJAVITI ZA 3.000 DINARA ZA VAKCINISANE I KADA? – Beograduživo.rs

Read Next

GRAD PREUZIMA TOPOVSKE ŠUPE – GRADIĆE SE MEMORIJALNI CENTAR – Beograduživo.rs