“Molim navijače za strpljenje”: Ostoja Mijailović o dolasku Obradovića, zagolicao je maštu Grobara

Predsednik Partizana je osetio potrebu da se oglasi povodom vesti o dolasku Žoca na mesto trenera crno-belih

Predsednik košarkaškog kluba Partizan poslao je poruku navijačima crno-belih, obratio se ujedno i celokupnoj javnosti, povodom vesti o dolasku Željka Obradovića na mesto trenera najtrofejnijeg srpskog kluba.

Informacija koju je plasiralo nekoliko medija, da je slavni trener dogovorio dolazak u Partizan, ispostavila se kao neistinita, što je istog dana i potvrdio sportski direktor kluba Zoran Savić.

On je rekao da kontakt sa Obradovićem postoji, ali da je posao daleko od realizacije, mada su pristalice Partizana uveliko već počeli da slave dolazak velikog Žoca.

Tim povodom se oglasio i Mijailović koji je očito osetio potrebu da pojasni situaciju o gorućoj temi koje se dotakao čak i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Molim javnost i navijače za strpljenje. Pojedini tekstovi koji su objavljeni u medijima jednostavno nisu dobronamerni i profesionalni prema KK Partizan. Onog trenutka kada klub donese odluku i angažuje trenera, o tome će bez odlaganja obavestiti javnost – poručio je prvi čovek crno-belih.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Zanimljiv intervju Austrijanca Dragovića: Teže je uspeti sa prezimenom na “ić”, Srbi lažu sami sebe

Read Next

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs