Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Evo jedne stvari koje možda niste očekivali da vam je potrebna – modni horoskop za februar 2023! Da, horoskop vam može pomoći u mnogim aspektima života, ali da li vam je nekada palo na pamet da vam može pomoći i u tome kako da se oblačite?

Vreme je da duboko udahnete sa osećajem olakšanja, jer smo konačno završili sa retrogradnostima koje nas opterećuju još od prošle godine. Kada je u pitanju astrologija, februar će biti nesmetan, dok se pripremamo za velike promene u martu, tako da uživajte dok još možete! Sve dobre vibracije počele su 5. februara, tokom punog meseca u dramatičnom Lavu. Ovo je bila sjajna noć za noćne izlaske, ali i eksperimentisanje ličnim izgledom. Nastavite da budete inovativni kada Merkur uđe u jedinstvenu Vodoliju 11. februara i budite posebno svesni šta kupujete od odeće! Odvojite se od fast fashion koncepta i razmislite o domaćim ili stranim brendovima koje biste želeli da podržite!

Nadamo se da vam je modni horoskop za februar 2023. dao odgovore na to šta treba da obučete, kao i na šta da obratite pažnju tokom meseca. Budite uz nas jer vas čeka još zanimljivih horoskopskih tema!

Pročitajte i ovo: Modeli farmerki za svaki tip građe i gde možeš da ih kupiš

Naslovna fotografija: instagram.com/chic_style_and_fashionn

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Pamela, a love story – intimni uvid u kontroverzni život seks simbola devedesetih – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Mitrović pao iza reklama i udelio asistenciju: Fulam u totalnoj ludnici do osmine finala FA kupa