Minimalna ulaganja u odnos koja imate pravo da očekujete od partnera

Imate očekivanja, naravno. I poznajete razočaranje, zbog izneverenih očekivanja. I sto puta ste posumnjali da su vaša očekivanja nerealna i da ste sami odgovorni za svoje razočaranje. Jeste, ima tu bolne istine i materijala za rad na sebi, ali, znate, imate prava na neka očekivanja. Kad ste sa nekim i želite da vam bude dobro, onda ulažete u odnos, pokazujete dobru volju, činite nešto – pa, ako niste sigurni kako da orijentišete svoja očekivanja, u odnosu na koju donju granicu procenjujete da su vaša očekivanja previsoka i preterana – evo orijentira. Ovo je najmanje onaj kome je stalo može da učini za vas. 

Da ne koristi telefon, kada ste zajedno, osim uz pitanje za dozvolu i izvinjenje. Ako ste izašli na večeru, ili uopšte, provodite neko vreme u intimi i druženju, ton na telefonu bi trebalo da bude isključen, i nije prihvatljivo bacanje pogleda na telefon dok gledate film, ili večerate. Zapravo, telefon uopšte ne bi trebalo da se pojavljuje, fizički. Neka stoji u džepu ili torbi. To je vaše kvalitetno vreme, a to znači da, šta god radili, treba da budete fokusirani jedno na drugo i da isključite sve ostalo i sve ostale iz postojanja. Uživanje u druženju sa samo sa vama je nešto što bi partner koji je zainteresovan za vas, trebalo da bude u stanju da vam omogući. 


Vaš partner bi trebalo da povremeno proveri kako ste – kako se stvarno osećate, da li ste zadovoljni i ispunjeni. Ne bi smeo da pretpostavlja da vam je dobro i da je sve kako treba i da ispunjava vaša očekivanja. Lako je uzimati dobre stvari – ili, izostanak primedbi – zdravo za gotovo. 

Partner bi trebalo povremeno da vas iznenadi inicijativom i organizovanjem nekog sadržaja u kome ćete uživati – gledanje filma uz grickalice, topla kupka i masaža, neki mali poklon. Potrebno vam je da vidite da on misli na vas i razmišlja o tome kako da vas obraduje. 

Partner bi apsolutno morao da uzme u obzir vaše seksualne potrebe. Trebalo bi da se postara da upozna i ispuni vaše kapacitete za uživanje, da vam pruži dovoljno orgazama, dovoljno strasti i nežnosti. Kada je žena seksualno ispunjena i zadovoljna, partner bi trebalo da bude ponosan na sebe – najveće zadovoljstvo svakog pravog muškarca je zadovoljstvo njegove partnerke. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Sinoć je održana dodela BAFTA televizijskih nagrada, pogledajte ko su dobitnici – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Danas ne zaboravite kišobran, sunčano samo na severu