Milovanović na hlađenju mesec dana – Sportklub

Prvi čovek lučanske Mladosti, Nenad Milovanović, kažnjen je sa mesec dana zabrane rada u fudbalu i novčano 300.000 dinara. Doskorašnjem šefu struke superligaša iz Dragačeva aktivirana je uslovna kazna iz decembra prošle godine, zbog uvreda upućenih službenim licima na meču sa Voždovcem (1:0).

Glavni sudija, Lazar Lukić, u izveštaju posle utakmice, evidentirao je uvrede sa tribina upućenih iza klupe domaćeg tima. Istakao je Milovanovićev ružan rečnik, praćen teškim rečima, namenjenim i mahaču Draganu Bogićeviću. Podsetimo, Milovanović se proletos povukao sa klupe, ali je ostao neformalni šef struke. Ekipu, na utakmicama u Lučanima, predvodi uglavnom sa tribina. Na susretu sa Voždovcem, Mladost nije imala šefa stručnog štaba, na klupi je sedeo trener Dragiša Žunić.

Povezane vesti

Aktivirana je i uslovna kazna Aleksandru Mijatoviću. Predsednik doskorašnjeg prvoligaša, Sloge iz Kraljeva, kažnjen je sa tri meseca zabrane rada u fudbalu i takođe sa 300.000 dinara, zbog pretnji službenim licima.

Članovi Disciplinske komisije FSS izrekli su i novčane sankcije klubovima Super i Prve lige bez trenera sa PRO licencom. Najgore je prošla OFK Bačka, čija kasa je praznija za 400.000 dinara. Po duplo manje moraće da plate doskorašnji prvoligaši – kraljevačka Sloga i Trajal.

Poslednje upozorenje shvatili su u Proleteru i Radničkom 1923. U Novi Sad se vratio Branko Žigić, na kragujevački stadion Slavko Vojičić Džo, pa su oba kluba uštedela određena novčana sredstva imenovanjem trenera sa potrebnim zvanjem.

Napokon, pokrenut je postupak protiv Dinama iz Vranja, zbog povlačenja ekipe sa stadiona u Sremskoj Mitrovici. Utakmica 33. kola Prve lige, protiv domaćeg Radničkog, prekinuta je u 64. minutu, jer Vranjanci nisu hteli da igraju. U narednim danima moraće da se pisano izjasne o spornim detaljima i ostave prostor komsiji, na čelu sa predsednikom Ivanom Nikolićem, prostor za odluku u prvom stepenu.

Fizioterapeut Novog Pazara, Jasmin Džogović, i šef stručnog štaba dobanovačke Budućnosti, Vladica Petrović, kažnjeni su sa po 20.000 dinara, zbog isklučenja.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

SRBIJA PROŠLA U FINALE EVROVIZIJE (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

EP: Srbija u grupi sa Rusijom, Francuskom, BiH… – Sportklub