Milojević: TSC je sjajan kolektiv – Sportklub

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Miloš Milojević govorio je o utakmici 10. kola Superlige Srbije, koju će protiv ekipe TSC njegovi izabranici odigrati u nedelju na stadionu „Rajko Mitić“ od 20 časova.

Više preti opasnost od ekipe TSC kao kolektiva, nego od nekog pojedinačnog igrača. Imaju dosta dobro izbalansiran tim, Saša Jovanović je brz igrač, takođe imaju i dva špica koji su istog profila koji dosta dobro mogu da zadrže loptu kada dođu u tranziciju. Ekipa dugo radi sa istim trenerom, znaju principe, hoće da igraju fudbal, vole da izađu u presing dosta moderno. Stabilna su ekipa sa dobrim relacijama unutar tima” istakao je Milojević.

povezane vesti

Govorio je strateg Crvene zvezde i o poznanstvu sa šefom stručnog štaba ekipe iz Bačke Topole.

Sa Lazetićem sam bio cimer dok sam bio u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Znam ga, kao i njegov trenerski put. Radi se o dobrom treneru, koji je veoma studiozan i principijalan u stavrima koje radi, ima svoju filozofiju, veruje u to. Uvek kažem da traje u srpskom fudbalu i ima jedan doabr razvojni put. Poštujem i njega i njegovu ekipu u pripremi utakmice kao i svaku drugu u ligi. Pripremamo se najbolje što možemo, igramo kod kuće. Mi smo Crvena zvezda, mislim da i oni moraju malo da se prilagode nama”

Osvrnuo se šef stručnog štaba crveno-belih i na zdravstveni bilten u ekipi.

Sem Ivanića i Krstičića svi su na raspolaganju. Imamo veliku grupu igrača, tako da mislim da je to jedan luksuz problem koji je na meni da rešim”, zaključio je Milojević.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

BITKA ZA STARICU – PROTEST U BEOGRADU – Beograduživo.rs

Read Next

Danas se rodila devojčica koju će Leonardo DiCaprio ostaviti sa 72 godine