Miha’s talk, sa Mihaelom Lakićević: Prva epizoda je tu!

Predstavljamo vam prvu epizodu nove Miha’s talk emisije – koju vodi influenserka Mihaela Lakićević! Miha’s talk će biti redovna emisija na našem YouTube kanalu, a Mihaela će vas iz emisije u emisiju iznenađivati svojim gostima, raznovrsnim temama razgovora i zadacima za svoje sagovornike – koji će vas garantovano zasmejati do suza.

Mihaela Mihas talk, sa Mihaelom Lakićević: Prva epizoda je tu!

Mihaela Mihas talk, sa Mihaelom Lakićević: Prva epizoda je tu!

Gošća prve epizode je Mihaelina dobra prijateljica i koleginica iz online sveta – influenserka, model i dr medicine Milica Bukumirović. Milica i Mihaela podelile su iskustva iz posla, a zatim su razgovarale o modi, nezi i skincare rutinama koje Milica preporučuje, u odnosu na tip kože. Nećemo vam otkriti baš sve detalje njihovog razgovora, nešto ostavljamo i za gledanje videa!

Miha’s talk – razgovori kojih ćete poželeti da budete deo!

Naravno, gde su dve influenserke i drugarice na jednom mestu – ništa ne može proći i bez zabave! Mihaela i Milica su se ovog puta takmičile koja će bolje staviti ajlajner bez gledanja u ogledalo (i za samo 60 sekundi) – a koja je od njih izašla kao pobednica iz ove igre, saznajte u videu! Ova igra će vas možda inspirisati da nešto slično probate i sa svojim drugaricama tokom sleepovera ili zajedničke skincare večeri, jer će lako učiniti da se smejete na sav glas (dok još više grešite u stavljanju ajlajnera), ali i da se zbližite sa svojom BFF.

U nastavku je prva epizoda, gledajte, uživajte i šerujte dalje!

[embedded content]

[embedded content]

Naslovna fotografija: wannabemedia.rs

Jovana Pantić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Žene u biznisu: Tamara Stančev – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Skandal na Evrobasketu: Francuski selektor iz besa nasrnuo na sudiju rvačkim zahvatom