Mihajlović otkrio uslove pod kojima bi sigurno ostao u Bolonji

Trener Bolonje Siniša Mihajlović posle poraza od Atlante u 33. kolu Serije A 5:0 pričao je i o svojoj budućnosti u italijanskom klubu.

Pedesetdvogodišnji trener se prošle nedelje sastao sa predsednikom kluba Džoijem Saputom, ali Mihajlovićeva budućnost u Bolonji ostaje misterija.

Povezane vesti

Siniša Mihajlović

Petarda Atalante protiv Mihine Bolonje

U idealnom svetu zadržao bih ove igrače i potpisao napadača i defanzivca. Shvatam da zbog pandemije moramo da prodajemo,“ rekao je Mihajlović i nastavio:

Nadam se da niko neće hteti da kupi naše igrače, kako bismo barem zadržali trenutnu ekipu, ali sumnjam da će se to dogoditi. Ponovo ćemo da se sastanemo, videćemo…“

Srbin je naglasio da je njegov cilj da tokom leta pojača ekipu.

Predsednik je jednako ambiciozan kao i ja, ali ostaje da se vidi da li ćemo uspeti. Kada budemo odlučivali da li ćemo da nastavimo saradnju, moramo da uzmemo u obzir sva ta pitanja, planiranje, strategiju, isti pristup… Pogledajte Atalantu, oni su se poboljšavali svake godine, možda su jedina ekipa u Italiji koja igra s pravim evropskim mentalitetom. To je ono što bismo i mi želeli da učinimo,“ izjavio je Mihajlović.

[embedded content]

Nekadašnji seletor reprezentacije Srbije u Bolonji je januara 2019, a u karijeri je još radio u Interu (pomoćnik), Kataniji, Fiorentini, Sampdoriji, Milanu i Torinu.

Bolonja je pet kola pre kraja 12. u Seriji A sa 38 bodova, dok timovi koji su u zoni ispadanja imaju po 31 bod.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Milano se provukao, Micov vrlo dobar – Sportklub

Read Next

Kadija: Veliki uspeh Sparsa; Kašćelan: Nema razloga za tugu – Sportklub