• December 3, 2023

Met Gala 2022 je iza nas, a ovo su komentari makeup umetnice Brane Kostić na beauty lookove sa crvenog tepiha – WANNABE MAGAZINE

Ovogodišnja Met Gala održana je 2. maja, sa temom In America: An Anthology of Fashion i predstavljala je omaž kompletnoj američkoj modi. Pored dizajnera, koji su jedinstvenim kreacijama prikazali kompleksnost razvoja američke mode podjednako težak zadatak imali su i makeup artisti.

Tim povodom, iskoristili smo priliku da razgovaramo sa profesionalnom šminkerkom Branom Kostić koja je sa nama podelila svoje komentare na neke od najupečatljivijih lookova sa ovog prestižnog događaja, a njene utiske delimo u nastavku teksta.

Kendal Jenner

Kendal Jenner je lep komercijalni model. Tačka. Nije transformers ni kameleon. Ona je samo Kendal u različitim haljinama i ne može sve. Ovo je jedan primer koji to vrlo dobro ilustruje. Ne treba po svaku cenu biti drugačiji. Ovo nije ni čudno ni ludo ni kreativno, samo je jednostavno rečeno – loše. Mary Phillips, ovaj put, ne.

Blake Lively

Koralni karmin brenda Charlotte Tilbury u nijansi Sexy Sienna odigrao je odličnu ulogu u celokupnom imidžu tj. u obe varijante stajlinga (koji je, ako ćemo biti iskreni, ukrao celi šou).

Olivia Rodrigo

Ona izgleda kao vila iz Začarane šume. Ne kažem da je loše, ali – promašena tema, sedi, jedan.

Naomi Campbel

Gilded glamour je bila tema i to je shvaćeno bukvalno. Adam Wolfgang ju je optočio kamenjem, bukvalno, a ona je to iznela izuzetno. Vrlo dobar kontrast svetlog kamena i tamne kože.

Kim Kardashian

Što se šminke tiče, volim kada su ljudi sebi dosledni, ‘dosadni’, znaju šta im stoji i sa čim uvek izgledaju dobro. Ne eksperimentisati po svaku cenu (kao sestra Kendal).

Sarah Jessica Parker

Uh, primaknute oči, pa smokey eyes, to je školska greška tj. dobija se efekat “dugmića”. Pogotovo na licu koje je izgubilo volumen, oči izgledaju još “upalije”. Problem je što žene ostanu zamrznute u vremenu kada su same sebi bile najbolje ribe. Šteta što je njen makeup u 2022. godini, a njena glava i 2022.

Lucy Boynton

Moj prvi impuls je da je ovo preterano, ali se borim sa svojom predrasudom i ipak je baš dobro. Pa ovo je Met Gala, maskenbal, i dobro je ako je preterano. Lucy to baš dobro nosi, šezdesete – with a twist.

Hailey Bieber

To što se ništa ne vidi, a sve je perfektno to samo znači jedno – Chanel i Nina Park. U moru kostimiranih, odmor za oči.

Alicia Keys

Žena koja je postala sinonim glavnog grada sveta, himnu mu je napravila i u njega se obukla. “Big lights will inspire you” i na kapcima i u kosi, odlična primena kostima na makeup.

Cara Delevigne

Krotiteljka lavova sreće Zlatnog idola. Dobra poruka – da je sve to jedan veliki cirkus, optočen zlatom. I pametno i dobro izvedeno.


Naslovna fotografija: instagram.com/makeupbymario

Brana Kostić

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

5 vežbi istezanja za brži dolazak do orgazma – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Skandal na Santijago Bernabeu: Muškarac sa albanskom zastavom utrčao na teren i prekinuo meč Reala i Sitija!